Πόλεμος δίχως τέλος! Τα απίστευτα υποτιμητικά σχόλια της Ραχήλ Μακρή για την Μπεκατώρου: \"Δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην τηλεόραση γιατί είναι....\" (Βίντεο)

Πόλεμος δίχως τέλος! Τα απίστευτα υποτιμητικά σχόλια της Ραχήλ Μακρή για την Μπεκατώρου: \
Ο πόλεμος αυτός δεν λέει να τελειώσει! Έπειτα από τις πρώτες δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή La Biri Biri, η Μαρία Μπεκατώρου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα σχόλια της πολιτικού όταν βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ωστόσο η Ραχήλ Μακρή συνέχισε με υποτιμητικά σχόλια κατά της παρουσιάστριας, αναφέροντας:

«Προφανώς της κυρίας Μπεκατώρου της λείπει λίγο φήμη γιατί δεν πάνε καλά τα νούμερα που έχει στην εκπομπή της που δεν την έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται και βρήκε τον τρόπο να κάνει επιθέσεις όπως τη χαρακτηρίζουν από ό,τι έχω καταλάβει γιατί εγώ δε τη γνωρίζω την κυρία.Να με καλέσει σε τι; Αναδείξαμε την κυρία Μπεκατώρου σε μέγιστη προσωπικότητα της χώρας; Εδώ ο κόσμος καίγεται και έχει σοβαρά προβλήματα. Εγώ είμαι πολιτικός, η κυρία Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Φυσικά το κάνει για να ακούγεται το όνομα της.»

«Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί προσφέρει κάτι;..." Δείτε τα υποτιμητικά σχόλια της Ραχήλ για την παρουσιάστρια στο παρακάτω βίντεο.



Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Απίστευτο! Η Κατερίνα Καινούργιου βγάζει ψεύτρα την Ελένη Μενεγάκη -Τι αποκάλυψε για τη σχέση της παρουσιάστριας με τον Κωστόπουλο; (Βίντεο)


Κατερίνα… ντροπή! Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο μπαίνει η Καινούργιου στο Instagram γνωστών ποδοσφαιριστών

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός φεύγει από την Ελλάδα για 5 χρόνια – Τι την αναγκάζει;

Τα καλύτερά μας σήμερα

Το look της Ελένης Μενεγάκη που λάτρεψαν όλες οι τηλεθεάτριες – Πώς μπορείς να το κάνεις δικό σου!

Θα πάθετε πλάκα! Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι είναι απίθανο! Παρά τα 18 τ.μ ξεπερνάει κάθε προσδοκία! (photos)


Κοτόπουλο Cordon Bleu στον φούρνο