Διαζύγιο-βόμβα στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε μετά από 4 χρόνια γάμου (Photos)

Διαζύγιο-βόμβα στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε μετά από 4 χρόνια γάμου (Photos)
Έκπληξη είχε προκαλέσει η είδηση του γάμου τους το 2012 -καθώς είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας-, όμως ο χωρισμός τους έσκασε πραγματικά σαν βόμβα.

Υπό άκρα μυστικότητα πήραν διαζύγιο η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Κούτρα στο blog του, το οποίο μάλιστα εκδόθηκε συναινετικά στις 18/07/2016.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και το πρώην μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα, τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Η αιτία που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι μέχρι στιγμής άγνωστη. Όμως τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν φήμες για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού οι οποίες και επιβεβαιώθηκαν.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Βόλο όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του volonakinews.gr να γευματίζει σε γνωστό sushi bar της περιοχής με τον αδελφό του ιδιοκτήτη.

parthenis11

Ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν ήταν μόνος του, αλλά, όπως αναφέρει το peoplegreece, με μια ξανθιά εvτυπωσιακή και πολύ στιλάτη γυναίκα με καταγωγή από το Βόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους είναι διαχυτικοί, φαίνεται ο ένας να απολαμβάνει την παρέα του άλλου και μαζί με καλούς τους φίλους περνούν όμορφες στιγμές.

Αν πρόκειται για μια δυνατή φιλία ή ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη θα το δείξει ο χρόνος

Να σημειώσουμε εδώ πως τόσο το πρώην μοντέλο όσο και η Ολυμπιονίκης κρατούσαν πάντα χαμηλό προφίλ, δεν απασχόλησαν ποτέ τα Μέσα ενώ απέφευγαν να απαντούν σε οτιδήποτε ακουγόταν για την προσωπική τους ζωή. Μοναδική εξαίρεση διάψευση του Αλέξανδρου Παρθένη στη φημολογούμενη εγκυμοσύνης της Κατερίνας Θάνου, τον Αύγουστο του 2014.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Ερωτική μονομαχία» το Δεκέμβριου του 2015.

par

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ιδού! Γνωστή παρουσιάστρια παραμέλησε τόσο τον εαυτό της και να τα… αποτελέσματα (Photos)

Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού – Η ηθοποιός έκλεψε τα βλέμματα!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Θέλω να με κάψουν και μετά να γίνει ένα πάρτι»

Τα καλύτερά μας σήμερα

7 midi φούστες από τα H&M που θα κάνουν θραύση το φθινόπωρο

Κάνει θαύματα: Με αυτό το κόλπο στον καφέ μπορείς να χάσεις 13 κιλά το χρόνο!

Συγκλονιστικό! 10 διάσημες Ελληνίδες και ξένες μιλούν ανοιχτά για τις αποβολές τους (Photos)