Σοκ! Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι ένα βήμα πριν το θάνατο

Σοκ! Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι ένα βήμα πριν το θάνατο
Οι ώρες είναι δύσκολες. Γνωρίζει πως το τέλος της ζωής της πλησιάζει γι΄αυτό και προσπαθεί να μην αφήσει καμία εκκρεμότητα πίσω της. Ο λόγος για την διάσημη τραγουδίστρια Σερ, η οποία μοιράζει την περιουσία της ύψους 305 εκατομμυριών δολαρίων στα αγαπημένα της πρόσωπα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar.

Όπως αναφέρει RadarOnline, η διάσημη ντίβα αγόρασε άνετα και πολυτελή σπίτια στα δύο της παιδιά, ενώ έκανε δώρο στην αδερφή της μια πελώρια έκταση και αποφάσισε να μείνει μαζί της και η μητέρα της, παρόλο που η ίδια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

cher

«Η Σερ ξέρει πως ο χρόνος της είναι περιορισμένος» δήλωσε στο RadarOnline πρόσωπο από το περιβάλλον της. «Θέλει να αφήσει πίσω της οποιεσδήποτε διαμάχες και να είναι σίγουρη πως όλοι θα είναι καλά όταν εκείνη πεθάνει».

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται πως η Σερ δίνει μάχη με τις καταστροφικές συνέπειες της νόσου Epstein-Barr από τη δεκαετία του '80 και γι΄αυτό αποφάσισε να μεταβιβάσει τα ακίνητά της στα μέλη της οικογένειάς της.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Συγκλονίζει η Βίκυ Σταμάτη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό: «Το παιδί μου έχει ανάγκη από….» (Βίντεο)

Αυτό πόνεσε! Το δημόσιο καρφί της Σάσας Σταμάτη στη Σκορδά: «H κοπέλα έχει τρελαθεί τελείως γιατί…»

Επιτέλους! Η Ναταλία Γερμανού κρίνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συνεργασία τους: «Δεν τη θεωρώ…» (Βίντεο)

Τα καλύτερά μας σήμερα

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα φόρεσε το φόρεμα που θέλουν όλες οι γυναίκες

Για κάτι ξεχωριστό: Φθηνές ιδέες διακόσμησης του σπιτιού για το φθινόπωρο!

Η απόλυτη ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης! Η Μενεγάκη ήρθε δεύτερη και… καταϊδρωμένη -Ποια παρουσιάστρια την «έφαγε»;