Όλο το παρασκήνιο! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μίλησε η Μενεγάκη για το τέλος της συνεργασίας της με την Μπήλιου (Βίντεο)

Όλο το παρασκήνιο! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μίλησε η Μενεγάκη για το τέλος της συνεργασίας της με την Μπήλιου (Βίντεο)
Την Παρασκευή και λίγο πριν τελειώσει την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας της με την Άση Μπήλιου λέγοντας πόσο πολύ της έλειψε και πως θέλει να τη δει σύντομα στο πλατό της ως καλεσμένη.

«Θα ρθει η Άση την έχω καλέσει, μπορεί να μην είναι μαζί μας όπως ήταν τόσα πολλά χρόνια από δική της επιλογή, αλλά θα έρθει τουλάχιστον ως καλεσμένη... όχι μία φορά», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο λέγοντας πως ο λόγος που μίλησε για τη διακοπή της συνεργασίας τους μόνο τυχαίος δεν ήταν. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως η παρουσιάστρια μίλησε γιατί έχει δεχτεί πολλά μηνύματα από κόσμο που αναρωτιόταν τι έχει γίνει με την Άση. Δείτε τι ειπώθηκε στο παρακάτω βίντεο.


Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Θεσσαλονίκη: Ουρές στην βροχή για ένα τατουάζ από τον Γιώργο Μαυρίδη! Χαμός αυτή την ώρα στο μαγαζί του; (video)

Λιώσαμε! Δείτε πόσο μεγάλωσε ο πέντε μηνών γιος της Κατερίνας Καραβάτου (Photo)

Θύμα κλοπής η Άννα Βίσση! Διέρρηξαν το σπίτι της στην Εκάλη

Τα καλύτερά μας σήμερα

15 σκηνές ντροπής που θέλουν να ξεχάσουν οι celebrities [Photos]


Το ήξερες; 5 πράγματα που λένε τα ρούχα σου για σένα!

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;