Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Γερμανού και την αρχισυντάκτρια της - Παραιτήθηκε και σηκώθηκε κι έφυγε!

Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Γερμανού και την αρχισυντάκτρια της - Παραιτήθηκε και σηκώθηκε κι έφυγε!
Δεν έκλεισε καλά το Σαββατοκύριακο στο Epsilon. Το κλίμα το απόγευμα της Κυριακής, μεταξύ των μέχρι πρότινος, στενών συνεργατών, ήταν περισσότερο κι από εκρηκτικό. Ήταν μόλις είχε ολοκληρωθεί η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» της Ναταλίας Γερμανού.

germanou-2-682x384Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Δέσποινα Γρηγοροπούλου, κατά τη διαδρομή της από το κοντρόλ, στα γραφεία της εκπομπής, βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, ωρυόμενη, σύμφωνα με το απόλυτα έγκυρο ρεπορτάζ του mediafree.gr. η δημοσιογράφος φώναζε επί συνόλω, για καταστάσεις που είχαν προηγηθεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής σήμερα. Θυμίζουμε πως η αρχισυντάκτρια, βρισκόταν για περισσότερο από μία δεκαετία, στην πρωινή ζώνη του Mega.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες, η Δέσποινα Γρηγοροπούλου, συγκρούστηκε σοβαρά με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία μάλιστα μιλούσε σε κατάσταση εκτός ελέγχου, από το τηλέφωνο, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, όπου και της δήλωσε, «δεν αντέχω άλλο, δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοιες καταστάσεις όσα χρόνια δουλεύω στην τηλεόραση κτλ» για να καταλήξει στη λέξη«παραιτούμαι» και να πάρει τα πράγματά της και να φύγει από τα γραφεία των Μελισσίων.

Μέχρι αυτήν την ώρα που συντάσσεται το κείμενο, τα πράγματα έχουν έτσι. Δηλαδή, η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», είναι χωρίς «καπετάνιο». Πιθανόν, αν η ένταση εκτονωθεί, οι δύο γυναίκες, Γερμανού – Γρηγοροπούλου, να τα βρουν και να δώσουν μία ευκαιρία στην επαγγελματική τους σχέση. Ωστόσο, πέρυσι, χωρίς να επιχειρούμε κάποιον παραλληλισμό, από την εκπομπή «Namaste» που παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού, είχαν παραιτηθεί τρεις αρχισυντάκτες, οι Νίκος Νάννος, Νίκος Διαμαντίδης και Νίκoς Παρτσώλης. Η ιστορία θα δείξει, αν το aller-retour αρχισυντακτών, συνεχιστεί και φέτος...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έπινε ποτό και τον πήγαιναν σηκωτό στο σπίτι του…»: To μήνυμα της Μίνας Αρναούτη που προκάλεσε αντιδράσεις

Θα σκάσει από το κακό του ο Γκέντσογλου! Δείτε πως κυκλοφορούσε η Ηλιάδη στα Χανιά και θα πάθετε πλάκα (Photos)

Δείτε πως είναι σήμερα η Μαρία Σταματέρη

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αυτά είναι 20 προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι το συκώτι σας είναι γεμάτο τοξίνες και σας κάνει να παίρνετε κιλά

Το ολοκληρωμένο casual ντύσιμο από τα Zara που θα σε κάνει στυλάτη από το πρωί εώς το βράδυ

Έτσι θα τον τρελάνεις! Αυτά είναι τα ιδανικά χτενίσματα για το πρώτο ραντεβού!