Πάθαμε πλάκα! Το νέο εντυπωσιακό hair loοk της Μελίνας Μακρή μετά την αποχώρησή της από του Vegas

Πάθαμε πλάκα! Το νέο εντυπωσιακό hair loοk της Μελίνας Μακρή μετά την αποχώρησή της από του Vegas
H περίοδος αυτή είναι περίοδος αλλαγών! Μετά την αποχώρησή της από το συγκρότημα "Vegas" η Μελίνα Μακρή θέλησε να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στην εμφάνισή της γι΄αυτό και για άλλη μια φορά πειραματίστηκε με το look της. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τα μαλλιά της ελαφρώς πιο κοντά και σε σκούρα καστανή απόχρωση.

«Πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα μεγάλο βιβλίο της ζωής μου, θα ήταν αδικία να το αναφέρω ως κεφάλαιο, ήταν ένα όμορφο βιβλίο που μου χάρισε πολλά, όμως οι σελίδες του έφτασαν κάπου στο τέλος. Συνειδητοποιημένα ακολουθώ το όνειρο της ζωής μου, να αφοσιωθώ και να υπηρετήσω το Ελληνικό τραγούδι, με τις νότες που τραγουδάει η ψυχή μου, αποχωρώ από το συγκρότημα Vegas για τον σκοπό αυτό...» είχε γράψει στα social media η τραγουδίστρια ανακοινώνοντας την αποχώρησή της. Όπως φαίνεται οι αλλαγές για την τραγουδίστρια μόλις ξεκίνησαν.

melinaΔείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Λαμπρόγιαννη-Κυριακίδης: Oύτε που διανοείστε τι λέει ο κόσμος στο ζευγάρι της «Μουρμούρας» όταν το συναντά από κοντά (Βίντεο)

Πρωτοφανής επίθεση στην Δημητρίου: «Δεν τη χωνεύω, είναι για γέλια και…»(video)

«Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, η μαμά μου δεν μπορούσε να με αντικρίζει γιατί…»: Οι δύσκολες ώρες πασίγνωστης Ελληνίδας (Βίντεο)

Τα καλύτερά μας σήμερα

Πως να κάνω τα μαλλιά μου ίσια – Οδηγός για τέλειο ίσιωμα

Νέο αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για ξανθιά παρουσιάστρια σε κανάλι εθνικής εμβέλειας! Θα πάθετε πλάκα με τα νούμερα…

Pizza burger: Μια συνταγή ΚΟΛΑΣΗ
TAGS