Αγγελική Ηλιάδη: Νέα σελίδα στην ζωή της - Γιατί αποφάσισε να χωρίσει;

Αγγελική Ηλιάδη: Νέα σελίδα στην ζωή της - Γιατί αποφάσισε να χωρίσει;
Ανανεωμένη,ευδιάθετη και πιο λαμπερή από ποτέ “τσάκωσε” ο φακός του Youweekly.gr την Αγγελική Ηλιάδη backstage στη φωτογράφισή της για την αφίσα του “Frangelico”, το νυχτερινό στέκι της παραλιακής που θα τη φιλοξενήσει παρέα με τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Σάκη Αρσενίου αυτόν το χειμώνα.

dsc_3433Με καυτό μίνι μαύρο φόρεμα και υπό τις οδηγίες του φωτογράφου Γιώργου Καλφαμανώλη, η πανέμορφη τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και κυρίως τις πιο sexy πόζες της για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Μάλιστα, όσοι την είδαν από κοντά κάνουν λόγο για μια “ολοκαίνουρια” Αγγελική που μετρά αντίστροφα τον χρόνο προκειμένου να γυρίσει πίσω στη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι! Τη μία και μοναδική αγάπη που φαίνεται να μονοπωλεί την καρδιά της μετά τους γιους της Μπάμπη και Βασίλη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

“Ίσως αυτήν τη φορά να περνούν τη μεγαλύτερη κρίση, για την οποία -και λόγω του παιδιού τους- προσπάθησαν όσο δεν πάει. Δεν είναι, όμως, η πρώτη γι' αυτό ας κρατάμε μικρό καλάθι σε όσα ακούγονται. Η αγάπη μεταξύ τους είναι δεδομένη όμως ας μην ξεχνάμε ότι το ζευγάρι από την αρχή έζησε τον έρωτά του από απόσταση -εξαιτίας κυρίως των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή στη Ιταλία- και αυτή, όπως και να 'χει, γεννά ανασφάλειες, ζήλιες, αμφιβολίες και μειώνει την εμπιστοσύνη!”, σημειώνει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, που το περασμένο καλοκαίρι συμπλήρωσε τρία χρόνια μαζί.

imagehandlerΈνα ζευγάρι που εκτός από τον γιο του Βασίλη και χιλιάδες όμορφες αναμνήσεις το ενώνει και μια τρέλα, την οποία ο Σάββας Γκέντσογλου έχει επισημάνει και σε συνέντευξή του στο παρελθόν δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Στην Αγγελική με κέρδισε το ότι είναι λίγο "τρελή". Δηλαδή δεν υπολογίζει τίποτα και θα κάνει αυτό που είναι να κάνει με κάθε κόστος, είτε είναι σωστό είτε λάθος θα το κάνει. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ!"

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό You που κυκλοφορεί...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Την «τσακώσαμε» άφτιαχτη και με βρεγμένα μαλλιά! Για πού το έβαλε;

Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Σίσσυ Χρηστίδου -Η γλυκιά ανακοίνωση της παρουσιάστριας

O δημόσιος διάλογος της Μίνας Αρναούτη με τη Φρόσω Κυριάκου: «Αφού ήπιε… πώς να τον αποτρέψω;»

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Φλατ κοιλιά σε 1 μήνα τρώγοντας… σοκολάτα; Ναι, ναι, γίνεται!

Louis Vuitton: Η νέα θήκη-τσαντάκι που θα λατρέψετε

Μπαλαγιάζ: Η τεχνική βαφής μαλλιών που κάνει θραύση (photos)