Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη! Το plan B του Alpha - Θα "δανείσει" την Ελένη Μενεγάκη σε άλλο κανάλι! Καλά διαβάσατε....

Αποκάλυψη! Το plan B του Alpha - Θα \
News 16.10.2016 11:04

Αν δεν επιτευχθεί ο "γάμος" με τον ΣΚΑΙ ή με οποιοδήποτε άλλο κανάλι το οποίο έχει άδεια, ο Alpha θα αναγκαστεί να δώσει τα "παιδιά" του σε ....αναδόχους. Στην πρώτη γραμμή των προγραμμάτων που θα επηρεαστούν είναι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αν ο Alpha πάψει να εκπέμπει πανελλαδικά, θα είναι αδύνατο να διατηρηθεί η εκπομπή με όλες τις εμπορικές συμφωνίες.

sd-n90Όπως στο ποδόσφαιρο υπάρχει ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών αν η ομάδα πέσει στη β' κατηγορία, έτσι και στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια θα αποδεσμευτεί από τον Alpha σε περίπτωση που το κανάλι "πέσει" στην κατηγορία των περιφερειακών. Στο συμβόλαιο 4ετούς διάρκεια της Ελένης Μενεγάκη, που υπεγράφη μόλις λίγους μήνες πριν την απόφαση των τηλεοπτικών αδειών, υπήρχε πρόβλεψη για ενδεχόμενη ανατροπή με ρήτρα που εξασφάλιζε και τις δύο πλευρές.

Ποια θα ήταν η αμοιβαία επωφελής λύση σε αυτή την περίπτωση; Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, η Ελένη Μενεγάκη θα πάψει μεν να εμφανίζεται στον Alpha εγόσον δεν μπει πλέον στα πανελλαδικά, αλλά θα συνεχισει να συνεργάζεται μαζί του... Πώς; Εφαρμόζοντας το αμερικάνικο μοντέλο. Δηλαδή, ο Alpha θα διατηρεί την παραγωγή και τη διαχείρηση της εκπομπής "Ελένη" - σαν να είναι εταιρεία παραγωγής - και στη συνέχεια θα τη μεταπωλήσει σε άλλο κανάλι το οποίο θα έχει τηλεοπτική άδεια. Η εκπομπή της Ελένης θα συνεχίσει να βγαίνει στο ίδιο πλατό και να είναι παραγωγή του Alpha και της Plus Productions, όπως γίνεται σήμερα, αλλά θα μεταδίδεται σε ένα από τα τέσσερα αδειοδοτημένα κανάλια...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Στα μαχαίρια Μενεγάκη – Καλλιμούκου! Η κίνηση της Αντωνίας που εξόργησε την Ελένη!

Ξενέρωσε η Πάολα από το κοινό στην πρεμιέρα της με τον Ρουβά – Γιατί είπε «Πρώτη φορά το ζω αυτό»… (Video)

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Share