Αυτό πόνεσε! Η ατάκα-δηλητήριο του Μουτσινά για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την κόντρα τους (Βίντεο)

Αυτό πόνεσε! Η ατάκα-δηλητήριο του Μουτσινά για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την κόντρα τους (Βίντεο)
Αυτό πόνεσε! Με μια ατάκα του φρόντισε να απαντήσει στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου βάζοντας την για τα καλά στη θέση της. Όπως σας ενημερώσαμε η Πηνελόπη το τελευταίο διάστημα όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά με τη δύσκολη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά λέγοντας πως δεν υπάρχει λόγος να συνυπάρξουν ξανά. (Δείτε εδώ τι δήλωσε).

Αν και μέχρι πρότινος ο παρουσιαστής τηρούσε σιγήν ιχθύος, αποφάσισε να πάρει θέση με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Συγκεκριμένα η κάμερα της εκπομπής «Έτοιμο το Πρωινό» βρέθηκε στις πρόβες της θεατρικής του παράστασης και μίλησε μαζί του.

To άγριο χώσιμο του «Πρωινού» σε Καρύδη-Αθερίδη: «Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα για να…» (Βίντεο)

Αρχικά εξήγησε πως είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και τον χαλαρώνει η όλη παρέα που έχουν φτιάξει στο "Ξαναδέστε τους".

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής του ξεκίνησε να του λέει: «Είσαι κολλητός της Ζέτας της Μακρυπούλια…». Ο Νίκος τη διέκοψε και της είπε με χιούμορ και με συγκεκριμένο αποδέκτη: «Όχι, όχι. Έχουμε μαλώσει και έχουμε περάσει ένα φρικτό καλοκαίρι». Η ατάκα του αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς είναι ολόιδια με τις αντίστοιχες δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, περί μη επανάληψη της συνεργασίας τους. Δείτε το βίντεο


Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

To ατύχημα της Λίτσας Πατέρα στον αέρα του «Πρωινού» -Δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τα ζώδια (Βίντεο)

Βελούδινο «διαζύγιο» για Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκο Ευαγγελάτο! Το «αντίο» και το μυστικό ραντεβού!

Ιωάννα Ζεμπερλίγκου: Δείτε πως είναι σήμερα η τελευταία σύντροφος του Τόμας Πρωτόπαπα -Τα τρυφερά ενσταντανέ με το νέο της αμόρε (Photos)