Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Η Ελένη Βαΐτσου αποκαλύπτει: "Δεν θα έκανα ποτέ σχέση με..."

Η Ελένη Βαΐτσου αποκαλύπτει: \
News 18.10.2016 17:05
Πλέον διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής της αλλά αν την γνωρίσει κανείς από κοντά νομίζει ότι πρόκειται απλώς για κορίτσι που μόλις τελείωσε το Λύκειο! Κι όμως όταν την αντικρίζει ο φακός η Ελένη Βαΐτσου απλώς μεταμορφώνεται σε μια πολύ θελκτική γυναίκα. Το Youweekly.gr πέρασε μια μέρα μαζί της στη Βίλα “B-Residence” που μας παραχώρησε η jj Hospitality και το αποτέλεσμα είναι από κάθε άποψη μοναδικό... Άλλωστε, πόσες φορές σάς έχει τύχει να τη δείτε να βγαίνει από το μπάνιο με την πετσέτα της... μόνο;

Η ίδια μπορεί να γελάει ακούγοντας την ερώτηση αν αισθάνεται “sex symbol” και απλώς να νομίζει ότι τη ρωτούν για κάποια συνάδελφό της, ωστόσο ο αντρικός πληθυσμός φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη. Απαιτητική, ειλικρινής και δοτική... μέχρι κακουργήματος, η Ελένη Βαΐτσου δίνει την πιο αφοπλιστική συνέντευξη της καριέρας της...

Από την ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

_mg_2078Τι είναι χειρότερο, ένας μεγάλος έρωτας που έσβησε σύντομα ή ένας ανεκπλήρωτος;
Ο ανεκπλήρωτος! Γιατί ο έρωτας που τελείωσε σύντομα, εκτός του ότι θα υπήρξε λόγος που τελείωσε, είναι και κάτι που πρόλαβες να ζήσεις. Στον ανεκπλήρωτο θα αναρωτιέσαι πάντα πώς θα ήταν.

Έχεις βάλει deadline για το γάμο;
Δεν έχει περάσει καν από το μυαλό μου.

Στη σειρά είσαι μητέρα. Σου έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο;
Όχι, λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν πιστεύω σε αυτό το βιολογικό ρολόι που λένε ότι αρχίζει να χτυπά σε κάποια ηλικία. Μάλλον οι καμπάνες της κοινωνίας μας είναι αυτές που τρελαίνουν περισσότερο τα αυτιά των γυναικών.

Θα έκανες παιδί εκτός γάμου;
Παιδί θα προσπαθήσω να κάνω όταν θα έχω βρει τον σύντροφο που θα μου προκαλέσει την επιθυμία να δημιουργήσω οικογένεια μαζί του και θα υπάρχει η ίδια επιθυμία κι από μέρους του. Ο γάμος δεν είναι προϋπόθεση. Ο έρωτας είναι η προϋπόθεση για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο.

Θα έκανες σχέση με έναν άνθρωπο από το χώρο;
Ναι, δεν είμαι προκατειλημμένη για κανέναν επαγγελματικό χώρο γενικότερα. Δεν πιστεύω πως η σχέση ανάμεσα σε άτομα του ίδιου επαγγέλματος είναι πιο εύκολη επειδή υπάρχει κατανόηση ή πιο δύσκολη λόγω ανταγωνισμού... Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και πώς βλέπει τα πράγματα. Αυτό που δεν θα έκανα είναι σχέση με κάποιον συνάδερφο/συνεργάτη στην ίδια δουλειά. Προτιμώ να μην μπλέκω τα προσωπικά με τα επαγγελματικά.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Ελένης Βαΐτσου στο περιοδικό You που κυκλοφορεί!
Share