Είναι οριστικό! Χώρισαν Φερεντίνος-Παυλίδου: \"Από τον Σεπτέμβριο δεν μένουμε μαζί...\"

Είναι οριστικό! Χώρισαν Φερεντίνος-Παυλίδου: \
Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα και φήμες που μιλούσαν για χωρισμό, αλλά οι ίδιοι προτιμούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην προβούν σε καμία δήλωση, αν δεν ενημερώσουν τα δίδυμα παιδιά τους τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη.Πριν από λίγες εβδομάδες ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου έκαναν αυτή την κίνηση, εξήγησαν δηλαδή στους 12χρονους γιους τους πως παραμένουν αγαπημένοι, αλλά θέλουν να ζήσουν πια χωριστά.

pav

Έτσι έπειτα από δώδεκα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους μίλησαν στην εφημερίδα Realnews και δήλωσαν πως μένουν σε διαφορετικά σπίτια, αλλά παραμένουν αγαπημένοι.

Στο κόκκινο τα νεύρα της! Η έντονη ενόχληση της Μενεγάκη με την ερώτηση της δημοσιογράφου (Βίντεο)


«Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο και έτσι θα είμαστε πάντα», παραδέχονται στην Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη ο καταξιωμένος παρουσιαστής και η λαμπερή ηθοποιός.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αγνώριστη! Η Πάολα άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της, ανέβηκε στην πίστα και δεν την κατάλαβε κανείς (Photo)

«Κάθε πρωί που πάω στον Alpha σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι η τελευταία»: Λόγια που προκαλούν ρίγη συγκίνησης (Βίντεο)

Επιτέλους! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος ο Βαλάντης χώρισε με την σύντροφό του ένα βήμα πριν την εκκλησία (Βίντεο)