Τον ξεφτίλισαν δημοσίως! Απίστευτη αντίδραση Λαζόπουλου όταν τον ρώτησαν για Κοντομηνά - Τον κατέγραψαν με κρυφή κάμερα και βγήκαν όλα στην φόρα!

Τον ξεφτίλισαν δημοσίως! Απίστευτη αντίδραση Λαζόπουλου όταν τον ρώτησαν για Κοντομηνά - Τον κατέγραψαν με κρυφή κάμερα και βγήκαν όλα στην φόρα!
Η κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" χάρισε ένα απίστευτο στιγμιότυπο στους τηλεθεατές....

Ας το πιάσουμε το θέμα από την αρχή... ο Μένιος Φουρθιώτης την είχε φυλαγμένη στον Λάκη Λαζόπουλο και προφανώς ο ηθοποιός δεν περίμενε 'όλο αυτό που του συνέβη... Η δημοσιογράφος της εκπομπής την είχε "στήσει" στον Λάκη περιμένοντας τον έξω από το θέατρο, ο ηθοποιός μόλις τους είδε έτρεξε πανικόβλητος για να μπει μέσα, με την νεαρή δημοσιογράφο να τον βομβαρδίζει ερωτήσεις: "Μετανιώσατε που υποστηρίξατε τον Σύριζα; Με τον Δημήτρη Κοντομηνά δεν μιλάτε; Δεν θα ξανακάνετε το Τσαντίρι στον Alpha;". Η αντίδραση του Λαζόπουλου, όπως θα δείτε στον βίντεο που ακολουθεί είναι απλά απερίγραπτη..

Αλλά δεν τελειώνει εδώ το τζέρτζελο... Ο Λάκης Λαζόπουλος, την προηγούμενη μέρα από το περιστατικό που σας περιγράψαμε παραπάνω, είχε συνέντευξη Τύπου για την παράσταση που "ανεβάζει". Η έξυπνοι δημοσιογράφοι της εκπομπής "Αποκαλυπτικά", έκανα τον εξής.. Όταν τελείωσε η εκπομπή ΔΕΝ έκλεισαν την κάμερα παρά την ακούμπησαν κάτω, με αποτέλεσμα ο Λαζόπουλος να νομίζει πως δεν γράφει... Εκεί καταγράφηκε ένα στιγμιότυπο όπου τα λέει ΟΛΑ, ειδικά στην αρχή και στο τέλος του βίντεο! Δείτε το απίστευτο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δείτε για πρώτη φορά την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη! Η ομοιότητα τους είναι…συγκλονιστική!

Δεν άντεξε άλλο! Η Παπαχαραλάμπους «την είπε χοντρά» στην Σπυροπούλου: «Δύσκολο να καταλάβεις εσύ…» (Βίντεο)

Η Σίσσυ Φειδά μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της! Σε ποιον από τους δυο μοιάζει περισσότερο η γλύκα;