Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Tα πρώτα τους λόγια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους: \"Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη για τα παιδιά μας και...\"

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Tα πρώτα τους λόγια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους: \
Ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα! Κανείς δεν πίστευε -παρότι ήταν κοινό μυστικό πως υπήρχαν προβλήματα-πως το ζευγάρι, θα αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους και να πάρει διαζύγιο ύστερα από έξι χρόνια γάμου.

Είναι επίσημο! Τίτλοι τέλους στο γάμο Σκορδά-Λιάγκα

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, με μία δήλωση στην εφημερίδα «Real News». «Ναι, δεν είµαστε πια µαζί, αλλά έχουµε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουµε και θα µας ενώνουν για πάντα», τόνισαν. Οι φήμες ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μαζί κυκλοφορούσε έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία τους τελευταίους μήνες, πριν ακόμα την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Οι χωριστές διακοπές του ζευγαριού το περασμένο καλοκαίρι πυροδότησαν εκ νέου τις φήμες. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος και η Φαίη δεν έδωσαν καμία περαιτέρω αφορμή, καθώς απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ποια Συνατσάκη; Η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Μύρωνα Στρατή

Άσχημα νέα για την Ελένη Μενεγάκη -Την ξεπέρασε στην τηλεθέαση μέχρι και η Κουτσελίνη

«Η Μενεγάκη είχε νεύρα και μου πέταξε ένα ντοσιέ στο κεφάλι»: Απίστευτη καταγγελία για την παρουσιάστρια