Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Έτσι έφτασαν στο χωρισμό Λιάγκας-Σκορδά! Τι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του διαζυγίου τους

Έτσι έφτασαν στο χωρισμό Λιάγκας-Σκορδά! Τι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του διαζυγίου τους
News 06.11.2016 09:18
Η είδηση του χωρισμού τους σκόρπισε θλίψη παντού. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν είναι πλέον μαζί. Έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης και έξι χρόνια συζυγικής ζωής, ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά έπεσε σαν βόμβα από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Real. «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα», δήλωσαν στη Reallife.

Πώς έφτασαν όμως στον χωρισμό;
Ο χωρισμός τους ήταν μια κοινή απόφαση των δύο παρουσιαστών που δεν πήραν εν θερμώ. Εκτίμησαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο για την οικογένειά τους και κυρίως για τους δύο γιους τους. Ο γιάννης 5,5 χρόνων και ο Δημήτρης 2,5 ετών αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Συνειδητοποιώντας μάλιστα πως το πιο σημαντικό για τα παιδιά τους είναι να τους βλέπουν ήρεμους έστω και αν είναι χωριστά πήραν την απόφαση να διαλύσουν το γάμο.

slia
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας σκέφτονται να μείνουν σε χωριστά σπίτια. Μάλιστα, έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις γι’ αυτό. Η καθημερινότητα του άλλοτε ευτυχισμένου ζευγαριού δεν έχει αλλάξει καθόλου, παρά την απόφασή του να δώσει τέλος στον γάμο του. Ακριβώς επειδή η προτεραιότητα και των δύο είναι οι γιοι τους, αφιερώνουν σε αυτούς αρκετό χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Tα πρώτα τους λόγια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους: «Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη για τα παιδιά μας και…»

Ανατροπή στο διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά! Η μεγάλη αποκάλυψη στενού συνεργάτη του πρώην ζευγαριού


Συγκινητικό! Η πρώτη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου-Απογοητευμένοι οι θαυμαστές της


 
Share