Τους έδωσε στεγνά! Η αποκάλυψη της Γερμανού για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά: \"Για να μην σας κοροϊδεύουμε η αλήθεια είναι πως...\" (Βίντεο)

Τους έδωσε στεγνά! Η αποκάλυψη της Γερμανού για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά: \
Ο χωρισμός Σκορδά Λιάγκα είναι φυσικό να βρίσκεται στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας από το μεσημέρι του Σαββάτου που έγινε γνωστός. (Δείτε εδώ τι έκανε ο Λιάγκας όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο)

Έτσι, η Ναταλία Γερμανού στο ξεκίνημα της εκπομπής ζήτησε να χαμηλώσει η μουσική και «Να μειώσουμε λίγο τα χαμόγελα γιατί εμείς μπορεί να έχουμε κέφια και χαρές, αλλά σε κάποιο άλλο σπιτικό, τηλεοπτικό και φιλικό μας δεν είχαμε… Μιλάμε τον χωρισμό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα που ανακοινώθηκε επίσημα χθες. «Θα μας ενώνουν πάντα τα παιδιά μας» είπαν με εξαιρετική ωριμότητα και οι δυο τους. Νομίζω μια πολύ σοφή κουβέντα από δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ».

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι, για να μην σας κοροιδεύουμε, ότι υπήρχαν... " Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο βίντεο.


Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Επιτέλους! Ευχάριστα νέα για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Έτσι έφτασαν στο χωρισμό Λιάγκας-Σκορδά! Τι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του διαζυγίου τους


Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Tα πρώτα τους λόγια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους: «Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη για τα παιδιά μας και…»