Πλημμύρισε το διαδίκτυο! Η απογοήτευση και τα σχόλια όλο νόημα για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά

Πλημμύρισε το διαδίκτυο! Η απογοήτευση και τα σχόλια όλο νόημα για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά
Πρώτο θέμα στα media είναι ο χωρισμός των Λιάγκα Σκορδά και όπως φαίνεται το ενδιαφέρον του κόσμου θα μείνει ζωντανό για πολύ ακόμα. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα ζευγάρι που ήταν μαζί στη ζωή και στην τηλεόραση, εδώ και πολλά χρόνια και έμπαινε στα σπίτια του κόσμου.

Ο χωρισμός τους ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς εκτός από τους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους, που έβλεπαν από κοντά όσα συνέβαιναν στο ζευγάρι. Η Φαίη λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η είδηση - βόμβα για τον χωρισμό, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον μικρό της γιο (Δείτε την εδώ) κι όπως ήταν φυσικό τη συνέχεια γέμισε με σχόλια συμπαράστασης από τους θαυμαστές της και όχι μόνο.

"Κρίμα να τελειώνει έτσι μια σχεση. Το ζευγαρι ξέρει πολύ καλύτερα από όλους μας τους λόγους. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος για κανένα σχόλιο. Ό,τι καλυτερο για το μέλλον της οικογένειάς τους."

"Αγνόηστε τα κακόβουλα σχόλια, αυτό έλειπε να πάρετε και την άδεια από το κοινό για να χωρίσετε, γιατί μερικοί έχουν και άποψη έλεος!"

"Πολύ στεναχωρήθηκα Φαιούλα μου! Κρίμα"

"Πολύ στεναχωρήθηκα Φαιούλα μου... μακάρι να είναι ψέμα γιατί δεν το χωράει το μυαλό μου... ΑπλΆ να ξέρεις πως σε Ένα γάμο παλεύεις αν αγαπάς τον άνθρωπό σου έστω και λιγο...το λιγο μπορεί να ξαναγίνει πολύ...το καθόλου όχι...όποτε καλύτερα χώρια για να είναι καλύτερα όλοι...απλά σκεψου το οσο πιο πολυ μπορείς...εισαστε τέλειοι μαζί...ο ενας συμπλήρωνε τον άλλον....εσεις ξέρετε πάντως...όλοι εμείς σας αγαπαμε και τους δυο"

"Κυρία Σκορδά αγνόηστε τα κακόβουλα σχόλια, αυτό έλειπε να πάρετε και την άδεια από το κοινό για να χωρίσετε, γιατί μερικοί έχουν και άποψη έλεος!"

"Ε, όχι ρε Φαίη και εσεις...:( τα καλύτερα ευχομαι και στους 2 σας...ευχομαι να τα ξαναβρείτε ειναι πολυ κρίμα"

"Εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και τα παιδάκια σου!Και κλείσε τα αυτιά στα κακόβουλα σχόλια. Φιλάκια Καλό βράδυ!"

"Καλά κάνετε, τα παιδιά χρειάζονται γονείς ευτυχισμένους ,έστω και χωριστά"

"Περιμένω πώς και πώς την Δευτέρα να σε δω γλυκούλα και πάντα χαμογελαστή"

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τους έδωσε στεγνά! Η αποκάλυψη της Γερμανού για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά: «Για να μην σας κοροϊδεύουμε η αλήθεια είναι πως…» (Βίντεο)

Έτσι έφτασαν στο χωρισμό Λιάγκας-Σκορδά! Τι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του διαζυγίου τους


Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Tα πρώτα τους λόγια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους: «Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη για τα παιδιά μας και…»