\"Είναι δύσκολη η Φαίη! Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που...\": Η απίστευτη δήλωση του Λιάγκα για την Σκορδά, που τους έφτασε στο διαζύγιο!

\
Πολλές φορές και οι δύο έχουν αναφερθεί στη γνωριμία τους που έγινε το 2007 στην εκπομπή Gala της Μαρίας Σταματέρη. Μια γνωριμία άκρως επεισοδιακή που από την αρχή έδειξε ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έμοιαζαν αταίριαστοι.

Η Φαίη ήταν μια νεαρή ανερχόμενη παρουσιάστρια που κατέβηκε με πολύ δυναμισμό από τη Θεσσαλονίκη για να κατακτήσει και το κοινό της Αθήνας ενώ ο Γιώργος ήταν ένας σοβαρός και αυστηρός παρουσιαστής ειδήσεων.

Στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη όπου πρωτοσυναντήθηκαν υπήρχε μια εμφανής κόντρα που όμως τελικά κατέληξε σε ειδύλλιο!



''Είναι δύσκολη η Φαίη Σκορδά. Εμένα μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Μου αρέσουν δηλαδή οι γυναίκες που έχουν το στυλ της κυρίας Σκορδά υπό την έννοια ότι είναι επιθετικές και έχουν ενδιαφέρον. Αλίμονο στις γυναίκες που δεν είναι επιθετικές. Που δεν περιμένεις τίποτα διαφορετικό και ανατρεπτικό από αυτές.



Ενώ η Φαίη ας πούμε, αν είσαι είτε στην δημοσιογραφική της ομάδα, είτε συνεργάζεσαι ή είσαι ο σύντροφος της περιμένεις κάθε μέρα ή κάθε νύχτα και μια έκπληξη, γιατί είναι μια δυναμική και ανατρεπτική γυναίκα'', δήλωνε τότε ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Σταματέρη να λέει πως κάπως έτσι ξεκινούν οι πιο μεγάλοι έρωτες, ωστόσο φαίνεται πως από τότε είχε διακρίνει εκείνα τα χαρακτηριστικά που τελικά θα τον έφερναν στον χωρισμό, 6 χρόνια μετά τον γάμο τους!

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αυτό πόνεσε! Το καρφί της Σπυροπούλου για το διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά: «Μέσα από το αστείο λες τις αλήθειες…»

Πλημμύρισε το διαδίκτυο! Η απογοήτευση και τα σχόλια όλο νόημα για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά

Τους έδωσε στεγνά! Η αποκάλυψη της Γερμανού για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά: «Για να μην σας κοροϊδεύουμε η αλήθεια είναι πως…» (Βίντεο)