Το ειρωνικό μήνυμα της Στεφανίδου για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά και η μπηχτή για τον Ευαγγελάτο!

Το ειρωνικό μήνυμα της Στεφανίδου για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά και η μπηχτή για τον Ευαγγελάτο!
Σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπως ήταν αναμενόμενο, ασχολήθηκαν με το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από το διαζύγιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, στο Tatiana live, αφού πραγματοποίησαν ένα αφιέρωμα στο γάμο του ζευγαριού και την πορεία μέχρι τον χωρισμό, ανέλυσαν το συχνό πλέον φαινόμενο με τους ανεπιτυχείς γάμους στα σύγχρονα ζευγάρια.Ανάμεσα σε άλλα που ειπώθηκαν, τις εντυπώσεις έκλεψε η ατάκα της παρουσιάστριας. «Δεύτερο ζευγάρι που κάνει πρωινό και χωρίζει. Ευτυχώς δεν είναι καλός στη μαγειρική ο Ευαγγελάτος!», ανέφερε με χιούμορ με το κοινό της εκπομπής να χειροκροτά.

Η παρουσιάστρια εν συνεχεία επεσήμανε για το πόσο μπορεί να επηρεάσει η καθημερινή τριβή στη δουλειά ένα ζευγάρι. Μεταξύ άλλων ανέφεραν στην εκπομπή το ρόλο που παίζει ο ανταγωνισμός εντός και εκτός σπιτιού, όπως επεσήμανε η ψυχοπαιδαγωγική σύμβουλος, Χρυσούλα Μαυράκη, που ήταν καλεσμένη.

Αυτό στάθηκε και αφορμή για την παρουσιάστρια, να αναφέρει πως φτάνει τα 20 χρόνια μαζί με το Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 2003 μετά από 5 χρόνια σχέσης. . «Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Ποτέ δεν πρέπει να κοιμάσαι ήσυχος. Αέναη μάχη!», σχολίασε με χιούμορ κλείνοντας το θέμα. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη για το διαζύγιο Σκορδά – Λιάγκα!

Λιάγκας – Σκορδά: Η κοινή εμφάνιση και η αμηχανία – Δεν ήθελε ούτε να τον ακουμπήσει η Φαίη!

Δήλωση-βόμβα Κατσούλη για Καραβάτου on air: «Είμαστε μόνο εδώ μαζί…» -Έμεινε κάγκελο η παρουσιάστρια (Βίντεο)