Αποκάλυψη! Έτσι χωρίζουν την περιουσία τους Λιάγκας-Σκορδά -Ποιος παίρνει τι;

Αποκάλυψη! Έτσι χωρίζουν την περιουσία τους Λιάγκας-Σκορδά -Ποιος παίρνει τι;
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Όλο και περισσότερα στοιχεία για το διαζύγιο των Λιάγκα-Σκορδά έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι δυο τους δεν ήθελαν να κρύβονται πια, μιας και εδώ και καιρό είχαν πάρει την απόφασή τους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από πέρσι τα Χριστούγεννα και κάτω από άκρα μυστικότητα οι δυο τους είχαν συναντηθεί με το λογιστή τους και ζήτησαν να “χωρίσουν” τα οικονομικά τους, την επιμέλεια των οποίων όλα τα χρόνια του έγγαμου βίου είχε ο Γιώργος.

3-23“Έτσι για αρχή πέρασε το site της Φαίης Σκορδά στο όνομά της, ενώ και φέτος υπέγραψαν διαφορετικά συμβόλαια με τον Ant1”, όπως αποκάλυψε στενός φίλος του ζευγαριού.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της, όταν με παρότρυνση του Γιώργου Λιάγκα (όπως λένε οι πληροφορίες) πούλησε πριν καιρό το τζιπ της και το αντικατέστησε με ένα Fiat 500αράκι. Η Φαίη παραπονιόταν συνεχώς πως το αυτοκίνητό της δεν την εξυπηρετούσε για να μεταφέρει τα πράγματα των παιδιών και τα ψώνια της και έτσι λίγο καιρό αργότερα εθεάθη στη Γλυφάδα να οδηγεί ένα μαύρο τζιπ.

Τέλος, εκτός από τα χωριστά ταμεία το ζευγάρι αρνήθηκε και πρόταση 500.000 ευρώ από μεγάλη αλυσίδα supermarket που τους ζητούσε αποκλειστική συνεργασία για εμφάνισής τους ως παντρεμένοι στα διαφημιστικά σποτ. Το project είχε βάθος διετίας και το πρώην ζευγάρι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, μιας και η απόφαση του χωρισμού είχε παρθεί...

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Μάκης Τσέλιος: Μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο υπέροχο ρετιρέ του στο Μετς!

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Λιάγκας – Σκορδά: Για φαγητό με τα παιδιά τους μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου!

«It’s a boy»: Η συγκινητική ανάρτηση της Σίσσυ Χρηστίδου και η αναφορά στο γιο της!