Νέες αποκαλύψεις φωτιά για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά! Βριζόντουσαν στο στούντιο παρουσία συνεργατών και φίλων τους!

Νέες αποκαλύψεις φωτιά για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά! Βριζόντουσαν στο στούντιο παρουσία συνεργατών και φίλων τους!
Με το που έσκασε η είδηση του διαζυγίου έχουν αρχίσει και ανοίγουν στόματα και αποκαλύπτονται πράγματα και θαύματα που έχουν να κάνουν με την ζωή του Λιάγκα και της Σκορδά!

Με λίγο λόγια "σκοτωνόντουσαν" και βριζόντουσαν μπροστά σε κόσμο την ώρα της εκπομπής! Μιλούσαν απαξιωτικά λόγια ο ένας για τον άλλον σαν να μην υπολόγιζαν ούτε σπίτι, ούτε οικογένεια, ούτε καριέρα, ούτε παιδιά. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται από αυτό που αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Πάνος Ζόγκας στο περιοδικό Down Town. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι του εξομολογήθηκε άνθρωπος που δούλευε στο πλατό της εκπομπής, ότι οι εντάσεις και οι διαφωνίες του ζευγαριού ήταν καθημερινό φαινόμενο... Συχνά φώναζαν μεταξύ τους και μάλιστα μπροστά σε όλους... "Έχει να τύχει να ακούσω να λέει ο ένας στον άλλον "Σε μισώ", αλλά θεώρησα ότι ήταν λόγο έντασης της στιγμής...", τουλάχιστον αυτό περιγράφει στο περιοδικό ο αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό..."

Επίσης, δημοσιογράφος του People, Μαρίνος Βυθούλκας, ο οποίος είναι στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε διακόψει τις ερωτικές του σχέσεις πολύ καιρό πριν και στο σπίτι έμεναν μόνο σαν δυο φίλοι, όσο κι αν δεν ήθελαν να το δείξουν δημοσίως... Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Η Φαίη Σκορδά ψυχολογικά ράκος – Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της!

Σωστό παλάτι! Τρυπώσαμε στο εντυπωσιακό σπίτι της Τσιμτσιλή και του Σοφού και πάθαμε πλάκα- Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Βόμβα! Έκλεψαν το σπίτι του Σάκη Ρούβα – Του σήκωσαν όλο το χρηματοκιβώτιο! Αποκλειστικό!