Ελένη Μενεγάκη: Για ψώνια με την κόρη της Λάουρα στο κέντρο της Αθήνας -Αχώριστες μαμά και κόρη (Photos)

Ελένη Μενεγάκη: Για ψώνια με την κόρη της Λάουρα στο κέντρο της Αθήνας -Αχώριστες μαμά και κόρη (Photos)
Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι μία πολυάσχολη γυναίκα, με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως πάνω από όλα, είναι μια τρυφερή μανούλα...(Μεγάλη αποκάλυψη: Στον δικηγόρο Μενεγάκη-Παντζόπουλος για να...)

Όσο κι αν ο χρόνος την πιέζει εκείνη προσπαθεί πάντα να βρει τρόπο να περνάει ώρες με τα παιδιά της, όπου είναι το Α και το Ω στην ζωή της! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια με την κορούλα της, Λάουρα Λάτσιου στην Κηφισιά για ψώνια...

436000Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, η Λάουρα έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα. Κοντεύει να φτάσει την μαμά της σε ύψος.... Δείτε τη συνέχεια παρακάτω

436030Η αλήθεια είναι, όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια η Ελένη, το κοριτσάκι της αυτό είναι το πιο ήρεμο από όλα της τα παιδιά! "Πιστεύω πως όταν μεγαλώσω η Λάουρα θα είναι αυτή που θα με προσέξει...", έχει πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της... "Είναι άλλο παιδί, ξεχωριστό!".

436021

436039Μαμά και κόρη απόλαυσαν τα ψώνια του αγκαλιασμένες και χάρισαν στον φωτογράφο του Youweekly.gr τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα! Οι δυο του πέρασαν χρόνο μαζί, γελούσαν, συζητούσαν και δεν έδωσαν καμία σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα!

436004436012

Πηγή φωτογραφιών: Papadakis press

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έσπασε τη σιωπή του! Το συγκινητικό μήνυμα του Σταύρου Μαυρίδη μέσα από την ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται!

Λύγισε on camera η Βέφα Αλεξιάδου! H συγκλονιστική εξομολόγηση για το χαμό της κόρης της: «Kλαίω, πονάω, φωνάζω…»

Ευχάριστα νέα! Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz τόλμησε το επόμενο βήμα μετά την επανασύνδεση