Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Αποκάλυψη! Παίρνει θέση η μητέρα της Φαίης Σκορδά - Ποιος ο ρόλος της στο διαζύγιο;

Αποκάλυψη! Παίρνει θέση η μητέρα της Φαίης Σκορδά - Ποιος ο ρόλος της στο διαζύγιο;
News 11.11.2016 11:05
Η Φαίη Σκορδά αυτή τη δύσκολη περίοδο έχει στο πλευρό της την μητέρα της που την βοηθά τόσο με τα παιδιά όσο και την στηρίζει ψυχολογικά. Όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr με το χθεσινό του ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σε σημείο που πολλές φορές δεν μπορεί να σταθεί ούτε στα πόδια της...(Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ)

2014100917580553 Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η μαμά της Φαίης πέρα από τη βοήθεια που της παρέχει, τη συμβουλεύει και για το πως να διαχειριστεί αυτή την πρώτη περίοδο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού. Η Ευαγγελία Αλεξανδρίδη βρίσκεται πάντα στο πλευρό της κόρης της. “Ο ρόλος της δεν είναι παρεμβατικός, αλλά σαφώς επηρεάζει το παιδί της, όπως και κάθε μάνα, που μόνο αυτό βάζει πάνω απ' όλα. Γι' αυτό και στο χρονικό διάστημα πριν την κοινή δήλωση Φαίης και Γιώργου για τον χωρισμό δεν ήταν τόσο αντικειμενική”, λέει φίλη του ζευγαριού.

Έτσι κι αλλιώς οι γονείς της Φαίης, συμπαθούν πολύ τον Γιώργο Λιάγκα, άρα ο ρόλος τους δεν θα είναι να ρίξουν λάδι στην φωτιά. Όπως αποκαλύπτουν πηγές στο Youweekly.gr, στην περίπτωση αυτή οι γονείς έχουν τον ρόλο των πυροσβεστών προσπαθώντας να κρατούν το χευγάρι ήρεμο και να μην καυγαδίζουν άλλο...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λιάγκας-Σκορδα: Ούτε καλημέρα δεν λένε! Ποιο συναινετικό διαζύγιο; Στην Κυλλήνη αλληλο-βριζόντουσαν μπροστά στα παιδιά τους!

Όχι και αυτοί!!! Άλλος ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz! Ο λόγος για τους…

Δεν έχει ξαναγίνει! Άγριος καυγάς μεταξύ Τσολάκη – Βερύκιου: «Τι λες κυρά μου;»

 
Share