Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παυλίδου - Καλυβάτσης: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους και ο ρόλος του Φερεντίνου!

Παυλίδου - Καλυβάτσης: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους και ο ρόλος του Φερεντίνου!
News 13.11.2016 11:39
«Ήταν ταραγμένη από τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή και ο Σωτήρης…».

«Νέα αγκαλιά για τη Σοφία. Η τρυφερή σχέση Παυλίδου – Καλυβάτση», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η Real life, μια είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» χθες.

pavlidou-kalivatsi1Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν πολύ κοντά στη Σοφία Παυλίδου, στην δύσκολη περίοδο που αποφάσισε μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο να ζήσουν χωριστά: «Ήταν ταραγμένη από τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή και ο Σωτήρης άνηκε σε αυτούς που έκαναν το παν για να την εμψυχώσουν. Η συνεχής τους επαφή, αλλά και η δοτικότητά του άρχισαν να την κάνουν να τον βλέπει με άλλο μάτι. Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως κάτι ιδιαίτερα δυνατό έχει γεννηθεί μεταξύ τους, με τη φιλία τους να δίνει τη θέση της σε μια πολύ τρυφερή σχέση. Είναι πολύ νωρίς, λένε οι ίδιες πηγές, για να μιλήσει κανείς για νέο έρωτα, αφού είναι νωπός ακόμα ο χωρισμός, αλλά εκείνη κι εκείνος μοιάζουν να περνάνε πολύ καλά μαζί και “δένουν” πραγματικά! Κρατούν χαμηλούς τόνους και προχωρούν πολύ προσεκτικά, χωρίς να δίνουν “τροφή” με διαχυτικότητες σε δημόσιες εξόδους τους».

Ωσόσο ο Χρήστος Φερεντίνος γνωρίζει πολύ καλά τον Σωτήρη Καλυβάτση καθώς ήταν και φίλοι παλιά, ωστοσο ο χωρισμός με την Σοφία ήταν πολύ συνειδητοποιημένος οπότε δεν το πείραξε! Εξάλλου κι εκείνος έχει προχωρήσει την ζωή του εδώ και καιρό! Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η μητέρα των παιδιών του! (Δείτε εδώ την σύντροφο του Χρήστου Φερεντίνου)Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Άφτιαχτη και ατημέλητη έξω από το στούντιο του Alpha – Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Δείτε πού «τσακώσαμε» τον Γιώργο Λιάγκα με…καλή παρέα! Ο άνθρωπος που είναι δίπλα του συνέχεια…

Οι δυσκολίες του μικρού Γιαννάκη και η απόφαση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα!

Share