Η Σοφία Παυλίδου σπάει την σιωπή της και αλλάζει τα δεδομένα! Η αντίδραση της για την σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση!

Η Σοφία Παυλίδου σπάει την σιωπή της και αλλάζει τα δεδομένα! Η αντίδραση της για την σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση!
Άλλο ένα διαζύγιο που έσκασε σα βόμβα στην ελληνική showbiz.

Πριν ένα μήνα ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου αποφάσισαν να "σβήσουν" 17 χρόνια έρωτα και αγάπης. Το ζευγάρι αντιμετωπιζε αρκετά προβλήματα που δυσκόλευαν την κοινή τους πορεία. Ενώ υπήρξε προσπάθεια κι απο τις δυο πλευρές για να ξεπεραστούν δυστυχώς δεν τα κατάφεραν! Έκαναν λόγο για φυσιολογική φθορά του χρόνου και για προβλήματα που δημιουργούσε η απουσία του παρουσιαστή από το σπίτι λόγω της δουλειάς του. Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που ήθελαν να εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα στην σχέση τους, κατι το οποίο οι ίδιοι είχαν αφησει αναπάντητο.

Το Youweekly.gr με αποκλειστικά ντοκουμέντα είχε αποκαλύψει την "κρυφή σχέση" του παρουσιαστή με μια πολύ όμορφη νεαρή κυρία. Τα τρυφερά φιλιά και η βόλτες σε γνωστό νησί δεν άφηναν να γίνει πιστευτό τίποτα λιγότερο! Ο ίδιος βέβαια το αρνήθηκε.. Πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα άρχισαν να μιλούν για μια ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτυχθεί γυρω από την Σοφία Παυλίδου και τον Σωτήρη Καλυβάτση. Η φιλία τους, λεγόταν, πως είχε πάει ενα βήμα παραπέρα! Κανείς από τους δυο δεν είχε κάνει αναφορά στα δημοσιεύματα αυτά, μέχρι σήμερα! Η Σοφία με μια φωτογραφίας της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σπάει την σιωπή της και δηλώνει πως... είναι ελεύθερη..

paylidoy2

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Χατζίδου: Μας δείχνει το σπίτι της και μας συστήνει την οικογένεια της! [vid.]

Έλλη Κοκκίνου: Αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε εκτός επιτροπής του «The Voice»!

Πάθαμε πλάκα! Η άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία του Γιάννη Αϊβάζη στο instagram!