Έξω φρενών ο Καλυβάτσης για τη σχέση του με την Παυλίδου: \"Είναι ντροπή! Ο Χρήστος είναι φίλος μου...\"

Έξω φρενών ο Καλυβάτσης για τη σχέση του με την Παυλίδου: \
Πολύ ήταν εκείνοι που αιφνιδιάστηκαν με την είδηση του διαζυγίου των Φερεντίνου-Παυλίδου με τον παρουσιαστή να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του! Πρώτο το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει πως ο Χρήστος βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά μιας εντυπωσιακής μελαχρινής, με τις κοινές τους φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. (Δείτε εδώ)

Mες στο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν φήμες πως η ηθοποιός βρήκε και πάλι τον έρωτα και μάλιστα στο πρόσωπο ενός καλού της φίλου και συναδέλφου του Σωτήρη Καλυβάτση. "Δεν είμαι σε σχέση παρά τα όσα γράφονται", ήταν το ξέσπασμα της Σοφίας ωστόσο λίγες ώρες αργότερα.

Την ίδια στιγμή και η απάντηση του Σωτήρη Καλυβάτση μέσω της Freddo βάζει τέλος στα σενάρια για νέο έρωτα στη ζωή του... “ Δεν έχουμε ερωτική σχέση με την Σοφία Παυλίδου. Είμαστε φίλοι”, λέει και συμπληρώνει: “Είναι ψέματα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Με την Σοφία έχουμε συνεργαστεί τρεις χρονιές στο θέατρο. Με τον Χρήστο συνεργαστήκαμε στο ραδιόφωνο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι δυνατόν;”...

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Χωρίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του; Στη φόρα όλη η αλήθεια (Βίντεο)

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου -Γιατί ξέσπασε σε κλάμματα το Σαββατοκύριακό;


Δείτε το παραμυθένιο εξοχικό σπίτι της Ελένης Ψυχούλη στο Πήλιο