Συγκινητικό! Η Μπεκατώρου μιλά για την μεγάλη της επιθυμίας: «Θα το κάνω αλλά δεν ξέρω αν…»

Συγκινητικό! Η Μπεκατώρου μιλά για την μεγάλη της επιθυμίας: «Θα το κάνω αλλά δεν ξέρω αν…»
Πιο αφοπλιστική από ποτέ! Για την εμπειρία της στη μεσημεριανή ζώνη, την επιστροφή στη πρωινή, αλλά και τα σχέδια της για το μέλλον μίλησε στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και την εφημερίδα Αγορά, η Μαρία Μπεκατώρου.

«Ήταν τόσο μικρή η παραμονή μας στην μεσημεριανή ζώνη που δεν μπορώ να μιλήσω για ανακούφιση. Αγαπώ πολύ το πρωί και χαίρομαι πολύ που επιστρέψαμε σε αυτή την ζώνη», είπε σε ότι έχει να κάνει με την εκπομπή της ΣουΚου φέτος.

Ενώ, μιλώντας για το μέλλον η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε και στην ιδέα που είχε ο Σταμάτης Φασουλής να της προτείνει να παίξει στο θέατρο. Η ίδια μπορεί να μην γνωρίζει ακόμη το πότε θα της γίνει και η επίσημη πρόταση, ωστόσο ο ενθουσιασμός και η περιέργεια της, την έχουν κάνει να περιμένει ήδη με αγωνία την στιγμή.

«Θα το κάνω , άλλα δεν ξέρω πότε θα σκεφθεί ο Σταμάτης να το κάνει. Δεν ξέρω πότε θα είναι, πάντως, είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα το κάνω. Θέλω να παίξω στο θέατρο και δεν έχω απαιτήσεις για πρωταγωνιστικούς ρόλους και τέτοια πράγματα. Θα ήθελα να βγάλω λίγο από το κεφαλονίτικο που έχω μέσα μου», δήλωσε στην εφημερίδα Αγορά.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τι επίπεδο Θεέ μου! Δείτε πως αντέδρασε η Σταμάτη όταν έμαθε πως η Γαστεράτου θα είναι τελικά με τον Λιάγκα στο Lucky Room; (Βίντεο)

«Θα έκανα εκπομπή χωρίς τον Σεργουλόπουλο αν…»: Η δήλωση της Μπακοδήμου που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μεγάλη αποκάλυψη:Τι συνδέει την Ελένη Μενεγάκη με τον Θάνο Πλεύρη που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή