Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτή και αν είναι αποκάλυψη: "Ο Ωνάσης μία εβδομάδα μετά το γάμο του με την Τζάκι βρέθηκε στο δωμάτιο της..." (Βίντεο)

Αυτή και αν είναι αποκάλυψη: \
News 20.11.2016 19:22

Τα είπε έξω από τα δόντια! Οι... σκανταλιές του Αριστοτέλη Ωνάση βγήκαν στη φόρα! Η Κική Φερούδη Μουτσάτσου, η γραμματέας του Αριστοτέλη Ωνάση, μίλησε στο Αποκαλυπτικά για τον Έλληνα κροίσο και την πολυτάραχη ζωή του.

«Πιστεύω περισσότερο αγάπησε την Κάλλας. Η Κάλλας θεωρούσε τον Ωνάση δεδομένο. Μία εβδομάδα μετά το γάμο του με την Τζάκι, ήταν στο Παρίσι και μάλιστα όταν έπαιρνα τηλέφωνο τον μπάτλερ, του έλεγα «Είναι εκεί ο μεγάλος; Μπορώ να μιλήσω;» έτσι τον λέγαμε τον Ωνάση. Και μου έλεγε «Όχι, κοιμάται» γιατί το βράδυ ας πούμε είχε πηδήξει τη μάντρα και είχε πάει στο διπλανό, στην Κάλλας. Ήταν σαν σιαμαία. Και η Κάλλας, είχε την πεποίθηση ότι ο Ωνάσης δεν μπορούσε να κάνει χωρίς εκείνη.

Η Τζάκι ήταν μια φοβερά έξυπνη γυναίκα. Γυναίκα που εξέπεμπε ερωτισμό. Ήταν μια γάτα. Ήξερε πότε να κάθεται, να μην μιλάει, να περιμένει και να επιτίθεται όταν μπορούσε να επιτεθεί. Η Τζάκι στάθηκε πάρα πολύ στον Ωνάση σε όλες τις δύσκολες στιγμές ήταν δίπλα του και τον αγαπούσε» αναφέρει για τον Αριστοτέλη Ωνάση. Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.


Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Σιγά μη σκάσει! Δείτε τι κάνει ο Αλέξανδρος Παρθένης μετά το διαζύγιο και θα καταλάβετε

«O Λιάγκας τώρα που χώρισε και αδυνάτισε θα βρει άλλη να τον…»: Απίστευτη δήλωση για τον παρουσιαστή

Άσχημα νέα για τον Χάρη Ρώμα! Τέλος στη συνεργασία του ηθοποιού με το Epsilon

Share