Ελένη Μενεγάκη: Aνησυχία για την υγεία της - Η υπέρβολικά αδυνατισμένη εικόνα της που σοκάρει! (Photos)

Ελένη Μενεγάκη: Aνησυχία για την υγεία της - Η υπέρβολικά αδυνατισμένη εικόνα της που σοκάρει! (Photos)
Όλα ξεκίνησαν από μια εσωτερική ανάγκη της ίδιας να ανανεώσει την ήδη λαμπερή εικόνα της, με στόχο να χάσει δυο-τρία κιλά, έτσι ώστε τα ρούχα να δείχνουν ακόμα πιο sexy επάνω της. Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες γυναίκες και βλέποντας το σώμα της όλο και πιο αδύνατο γοητεύεται, παίρνει κουράγιο και συνεχίζει ακάθεκτη τη «μάχη» με τη ζυγαριά, ιδιαίτερα όταν οι κοιλιακοί ξεπροβάλλουν εντυπωσιακά, όπως παρατηρήσαμε σε φωτογραφίες που δημοσίευσε πρόσφατα το Youweekly.gr.

_s8b9116 Μόνο που η παρουσιάστρια αυτήν τη φορά υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς η περίοδος ανανέωσης της εξωτερικής της εμφάνισης συνέπεσε με τις δυσάρεστες εξελίξεις στα επαγγελματικά της, που επέφεραν άγχος και στρες, με αποτέλεσμα να της κοπεί ακόμα περισσότερο η όρεξη, όπως δήλωσε και η ίδια πρόσφατα στην εκπομπή της!

_s8b9108 Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη Πέμπτη, κρατώντας το τζιν της δήλωσε τρομοκρατημένη: «Ανησυχώ για την υγεία μου!». Γεγονός που της έχουν επισημάνει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα τόσο η μητέρα της Ζέτα όσο και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος. Η Ελένη δεν είναι καλά ψυχολογικά κι αυτό της έχει κόψει αισθητά την όρεξη με την οικογένεια της να της "χτυπάει" καμπανάκια...

_s8b9130

_s8b9131_cover

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό You που κυκλοφορεί Τετάρτη 23/11...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έκτακτο: Οι φωτογραφίες Σπυροπούλου – Κοτσοβού που πλακώνονται στα μπουζούκια! (Photos)

Η Μενεγάκη το ξέρει; Δείτε ποιον στενό συνεργάτη της παρουσιάστριας «άρπαξε» η Βανδή

Εξελίξεις! Ο Λιάγκας ξεκίνησε νομικές διαδικασία για να κόψει κάθε επαφή με την Φαίη Σκορδά! (Βίντεο)