Φαίη Σκορδά: Τα πιο μελαγχολικά Χριστούγεννα της ζωής της και ο Λιάγκας... στα καλύτερα του!

Φαίη Σκορδά: Τα πιο μελαγχολικά Χριστούγεννα της ζωής της και ο Λιάγκας... στα καλύτερα του!
Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα, θλιμμένα, μοναχικά... Δεν θα μπορούσαν, άλλωστε, να είναι διαφορετικά μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα και την κοινή τους απόφαση να πάρουν διαζύγιο.

Δυνατή, αισιόδοξη, μα πάνω απ’όλα μητέρα που πρέπει να αντιμετωπίσει μια νέα πραγματικότητα, η Φαίη Σκορδά καταβάλλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κυλήσει ούτε ένα δάκρυ και προδώσει όσα κρύβει η καρδιά της, γιατί την αλήθεια των ματιών της είναι νωρίς να την αντιληφθούν οι ανήλικοι γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης.

395881Οι τρεις τους το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε εμφανώς διαφορετικό κλίμα από πέρυσι, αφού το αστέρι στην κορυφή δεν το έβαλε ο μπαμπάς αλλά ο Γιάννης Λιάγκας, υπερήφανος μάλιστα για το κατόρθωμά του στην αγκαλιά της πανέμορφης μητέρας του, η οποία από την προηγούμενη Τετάρτη είναι εντελώς μόνη στη μεζονέτα της Βουλιαγμένης αφού η μητέρα της επέστρεψε στο Κιλκίς.

395924Οριστικές αποφάσεις για το πώς θα περάσουν οικογενειακώς τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν έχουν ληφθεί, ωστόσο η διάθεση της Φαίης, σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον, είναι να κυλήσουν όσο το δυνατόν πιο πιο ήσυχα... Από την άλλη, ο κοσμοπολίτης Γιώργος Λιάγκας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, τις ημέρες που δεν θα είναι με τους γιους του θα τις περάσει με φίλους, επιλέγοντας κάποιο χειμερινό θέρετρο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν το επιτρέψει ο καιρός θα κάνει μικρές αποδράσεις με το σκάφος του.

395911_coverΗ παρουσία του σε κάποιες από τις μεγάλες νυχτερινές πίστες θεωρείται επίσης δεδομένη, όπου ανανεωμένος και πιο αδύνατος από ποτέ θα συνοδεύει χαμηλόφωνα τον εκάστοτε καλλιτέχνη στα τραγούδια περί χωρισμού...

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σιγά μην κάτσει να σκάσει! Δείτε τι έκανε ο Γιώργος Κοτσοβός μετά τον δημόσιο καυγά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram! Το οργισμένο μήνυμα της…

Τα πυρά των γονιών της Κατερίνας Καινούργιου εναντίον του Σταθοκωστόπουλου – Δείτε τι αποκάλυψε on air…