Για πρώτη φορά η Σάσα Σταμάτη παίρνει θέση για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά: \"Η Φαίη όταν κλείνουν οι κάμερες είναι...\"

Για πρώτη φορά η Σάσα Σταμάτη παίρνει θέση για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά: \
Στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά"μίλησε η Σάσα Σταμάτη!

Είναι γεγονός πως η γνωστή δημοσιογράφος από την στιγμή που ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει σε κανέναν γι'αυτό. Σήμερα λοιπόν έκανε την διαφορά αποκαλύπτοντας πρώτη φορά τι συνεβη πραγματικά αλλά και πως είναι η Φαίη πίσω από τις κάμερες! Να σας θυμίσουμε πως η Σάσα Σταμάτη πέρα από συνεργάτης του ζευγαριού είναι και φίλη τους! Ποιανού μέρος έχει πάρει;

"Δεν είμαι με κανενός το μέρος! Δεν έχει συμβεί κάτι για να χρειαστεί να διαλέξω στρατόπεδο! Και οι δύο φίλοι μου είναι! Εγώ πριν ανακοινώσουν ότι χωρίζουν δεν ήξερα τίποτα! Δεν ήταν από τα ζευγάρια που λέγανε τι συμβαίνει στα προσωπικά τους! Εγώ καλά τους έβλεπα ρε παιδί μου, τώρα τι γινόταν όταν έκλεινε η πόρτα τους σπιτιού τους μόνο εκείνοι ξέρουν!" και συνεχίζει...: "Η Φαίη πίσω από τις κάμερες είναι πολύ χαρούμενη όπως είναι και μπροστά από τις κάμερες! Εγώ την παραδέχομαι για το πόσο ακομπλεξάριστη είναι! Της έχουμε πει τόσα πολλά, την πειράζουμε συνέχεια κι εκείνη το αντιμετωπίζει με χιούμορ! Δεν μπορώ να πω ότι..." - Δείτε όλες τις δηλώσεις για το διαζύγιο στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πόλεμος! Τα απίστευτα καρφιά της Χατζηβασιλείου για Μενεγάκη – Σπυροπούλου: «Εγώ δεν πήγα ποτέ βόλτες με το σκάφος του προέδρου!»

Σκληρές δηλώσεις για την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν μου αρέσει πλέον! Πρέπει να ετοιμαστεί ότι θα φύγει από την τηλεόραση…»

Η δήλωση της Κώνσταντίνας Σπυροπούλου για τον χαρακτήρα της και η σπόντα για το περιστατικό με τον Κοτσοβό!