Στόλισε η Ελένη Μενεγάκη! Δείτε την με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά τους μπροστά από το δέντρο!

Στόλισε η Ελένη Μενεγάκη! Δείτε την με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά τους μπροστά από το δέντρο!
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι, ειδικά αυτοί που έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι περιμένουν πώς και πώς να στολίσουν το δέντρο τους και να αισθανθούν τις γιορτινές μέρες...

Έτσι και η Ελένη Μενεγάκη, στόλισε το δέντρο στο σπίτι της μαζί με τα τέσσερα παιδιά της! !Η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha, όπως είχε εξομολογηθεί και στην εκπομπή της, τα παιδιά της ξετρελαίνονται όταν έρχεται η στιγμή να στολίσουν δέντρο. Έτσι κάλεσαν φίλους τους κι το στόλισαν όλοι μαζί... Μπορεί η παρουσιάστρια να περνάει μία πολύ άσχημη ψυχολογική φάση ωστόσο αυτές τις ημέρες τα άφησε όλα πίσω και κάθισε με την οικογένεια της (Δείτε επίσης: Υπερβολικά αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη! Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν ανησυχία!)

1Η Ελένη πρώτη φορά μας δείχνει φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού και την μικρής Μαρίνας η οποία κάθεται μαζί με τα αδερφάκια της μπροστά από το δέντρο! Όσο για το σπίτι της; Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους! Είναι σαν έργο τέχνης! Δείτε παρακάτω:

2Η οικογένεια είναι αγαπημένη και πλέον η Ελένη δεν έχει να το κρύψει και να φοβηθεί κανέναν! Είναι ευτυχισμένη, γιορτάζει το σπίτι της και είναι ελεύθερη να το δείχνει..."Ήρθαν Χριστούγεννα, γιορτάζει το σπίτι μου!", όπως έγραψε και η ίδια κάτω από μία από τις φωτογραφίες!

3

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Πόλεμος! Τα απίστευτα καρφιά της Χατζηβασιλείου για Μενεγάκη – Σπυροπούλου: «Εγώ δεν πήγα ποτέ βόλτες με το σκάφος του προέδρου!»

Οριστικό τέλος! Αποχώρηση «βόμβα» από τον Alpha!

Μαύρο στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – Κόπηκε ενώ ήταν στον «αέρα»! Τι συνέβη;