Ανατροπή στο διαζύγιο! Φαίη Σκορδά: \"Δεν πήγαμε σε δικηγόρο! Όλα είναι ψέματα...\"

Ανατροπή στο διαζύγιο! Φαίη Σκορδά: \
Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και εκείνη δείχνει να τα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια και χωρίς να χάνει την αισιοδοξία της! Δύναμη αντλεί αναμφίβολα από τους δύο γιους της, Δημήτρη και Γιάννη, που μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα προσπαθεί η μετάβαση στη νέα σελίδα της ζωής τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη. Με αστείρευτη αγάπη, φιλτράρουν και οι δύο κάθε λέξη που αφορά στον χωρισμό τους, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι γρατζουνιές στην ψυχή δεν γίνονται με τα νύχια αλλά με τα λόγια!

_s8b0656 «Δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους σε σχέση με τα παιδιά! Εννοείται ότι η Φαίη έχει αναλάβει πλέον τα οικογενειακά “βάρη”, ωστόσο και ο Γιώργος είναι διαρκώς στο πλευρό τους. Η δύσκολη φάση πάντως πέρασε και ήταν εκείνοι που ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν στον μεγαλύτερο γιο τους, Γιάννη, και αφού προηγουμένως συμβουλεύτηκαν ψυχολόγο. Το σημαντικό για το πρώην ζευγάρι είναι να παραμείνει το φωτεινό χαμόγελο στα χείλη των παιδιών του, ακόμα και στα δύσκολα, και μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει περίφημα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν επισκεφτεί ακόμα δικηγόρο, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου», σημειώνει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, τονίζοντας μάλιστα: «Ο χωρισμός ήταν μια συνειδητή απόφαση και, δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία ελπίδα επανασύνδεσης».

_s8b0659Κόντρα στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν το ζευγάρι να έχει ήδη επισκεφτεί δικηγόρο για να ρυθμίσει τα περιουσιακά του στοιχεία αλλά να ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση του διαζυγίου, το αποκλειστικό ρεπορτάζ όμως του Youweekly.gr αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.

_s8b0675 Γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον Γιώργο Λιάγκα, σε πρόσφατη θεατρική του έξοδο με τον κουμπάρο του Θάνο Παράσχο και τη Σάσα Σταμάτη, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Επικίνδυνες Σχέσεις», στο Θέατρο Άλμα. «Μόνο αυτοκίνητα χωρίσαμε προς το παρόν…», ανέφερε χαριτολογώντας ο δημοσιογράφος, που είδε το τηλεπαιχνίδι του «Lucky Room» να σκαρφαλώνει ξανά στην πρώτη θέση της prime time ζώνης του Σαββατοκύριακου.

441387

Η μικρότερη κόρη του, η «Φαιούλα» του όπως την αποκαλεί, είναι το καμάρι του και τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον έχει ανάγκη! Ο λόγος για τον ακτινολόγο Δημήτρη Σκορδά, που μετά τη σύζυγό του βρέθηκε κι εκείνος στην Αθήνα απολαμβάνοντας κάθε λεπτό με τα εγγόνια του και βοηθώντας την κόρη του όπου μπορεί. Συχνά-πυκνά παραλαμβάνει τον Γιάννη και τον Δημήτρη από το σχολικό, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα δεν τους το επιτρέπουν

_s8b0571

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έκπληξη! Δείτε για πρώτη φορά την πανέμορφη σύντροφο του Δημήτρη Κοντομηνά!

Τατιάνα Στεφανίδου: Παναγία μου, έτσι κυκλοφορεί άβαφτη! Χαμός στο Ιντερνετ!

Στο νοσοκομείο ο Σταύρος Μαυρίδης με την συνοδεία αστυνομικών – Τι συνέβη με την υγεία του;