Στο δικαστήριο ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη;

Στο δικαστήριο ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη;
Απανωτά τα χτυπήματα για τον Γιώργο Λιάγκα αφού, εκτός απο τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά, καλείται να αντιμετωπήσει άλλη μία δύσκολη κατάσταση στην οποία είχε υποστεί μεγάλη οικονομική απώλεια, από μία δουλειά που δεν έγινε ποτέ...

ff6563801fd8aef3c405550351a4c4f5_lΣήμερα, χωρίς να έχει πια την Φαίη Σκορδά στο πλευρό του για να τον στηρίξει - αλλά έχοντας τα παιδιά του να του δίνουν δύναμη και κουράγιο - ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια, αναζητώντας τον τρόπο για να δικαιωθεί. Μην ξεχνάς πως η οικονομική καταστροφή του είχε στοιχίσει και το άγχος εκείνης της περιόδου είχε επηρεάσει μέχρι και την υγεία του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, πάντως, το αστικό δικαστήριο αρχίζει την Πέμπτη, με τον Γιώργο Λιάγκα να ζητά αποζημίωση για σοβαρή οικονομική ζημιά που υπέστη, αλλά και αποζημίωση για ηθική βλάβη. Όλα άρχισαν το 2007 -πριν τον γάμο με την Φαίη Σκορδά- όταν ο παρουσιαστής αποφάσισε να ασφαλίσει και να επενδύσει τις οικονομίες που είχε εμπιστευόμενος έναν άνθρωπο που θα ήταν η αρχή του τέλους για την περιουσία του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Η απάτη αποκαλύφθηκε τυχαία επτά χρόνια μετά, με τον παρουσιαστή να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

Διαβαστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτή είναι η νεά σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά – Μία κούκλα!

Τι άλλο θα ακούσουμε; Η αγένεια του πάνελ της Καινούργιου και η….κωλοτούμπα!

Ο κακός χαμός! Πρωτοφανής επίθεση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες!