Ελένη Μενεγάκη: Για πρώτη φορά απαντά για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης - Τι αποκάλυψε;

Ελένη Μενεγάκη: Για πρώτη φορά απαντά για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης - Τι αποκάλυψε;
Όπως είναι γνωστό η Ελένη Μενεγάκη μετά από την "καταστροφική" περσινή χρονιά με το ατελείωτο τηλεμάρκετινγκ, φέτος το κοινό την εγκατέλειψε με αποτέλεσμα να κάνει τα πιο χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της καριέρας της... Η παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη γι'αυτή την σεζόν και απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας:

"Έχω δει τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια! Έχω ζήσει επιτυχίες, με τρελά νούμερα τηλεθέασης και εποχές που δεν ήταν όλα ωραία και έυκολα! Θεωρώ το φετινό ξεκίνημα είχε προβλήματα που αντιμετώπισε η ίδια η τηλεόραση και μάλιστα τα αντιμετώπισε για πρώτη φορά! Τώρα που έχουν περάσει 2 μήνες και τα πράγματα έχουν μπει σε μία σειρά, πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ξεκινήσει και επιστρέφει στις αγαπημένες του εκπομπές!" και συνεχίζει αποκαλύπτωντας στο Down Town: "Είμαι ψύχραιμη, είναι θέμα εμπειρίας! Έχω ζήσει και μεγάλες βουτιές και τεράστιες επιτυχίες άρα πως να μην είμαι ψύχραιμη;" Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Καταραμένη φτώχεια! Ελεύθερος και ωραίος ο Γιώργος Λιάγκας – Δείτε με τι αμάξι κυκλοφορεί!

The Voice: Έκανε έφοδος η κόρη του Σάκη Ρουβά – Έκλαιγε επειδή δεν πάτησε το κουμπί ο μπαμπάς της σε έναν παίκτη!

Αποκάλυψη για διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά: «Εδώ και 1 χρόνο είναι χωρισμένοι…» – Η νύχτα που έδωσε το οριστικό τέλος στη σχέση τους!