Εντυπωσιακό! Θα ενθουσιαστείτε με το νέο hair look της Κατερίνας Καινούργιου -Δείτε την αλλαγή της παρουσιάστριας (Photo)

Εντυπωσιακό! Θα ενθουσιαστείτε με το νέο hair look της Κατερίνας Καινούργιου -Δείτε την αλλαγή της παρουσιάστριας (Photo)
Δεν συνηθίζει τις αλλαγές! Όμως ακόμη και εκείνη θέλει που και που να πειραματίζεται με το look της. Έναν αέρα ανανέωσης θέλησε να δώσει στην εμφάνισή της η Κατερίνα Καινούργιου, γι΄αυτό και πήγε κομμωτήριο.

Η παρουσιάστρια κούρεψε τις άκρες ενώ ακολούθησε και μια ειδική θεραπεία για να φαίνονται τα μαλλιά της πιο λαμπερά και υγιή. Μάλιστα μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους κάνοντας τα likes να πέσουν βροχή. Πώς σας φαίνεται;



"I had a dream that I had brown hair…I woke up and ran to the mirror…Phew! I’m still a blonde." Starley Ard, Dreaming is for lovers #quoteoftheday #blondehairdontcare ??‍♀️ #straighthairdontcare #mhc #hairinspiration Τι θα κάνετε απόψε ?οπου κ αν βρίσκεστε να περνάτε υπέροχα...σας στέλνω μεγάλο φιλί #smouts?


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις






Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Το τερμάτισε! Η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε στην πίστα χωρίς σουτιέν! (Photos)

Παντελής Παντελίδης: Ποια οδός έχει το όνομα του αδικοχαμένου τραγουδιστή;

Ανατροπή! Δεν φαντάζεστε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση της Πέγκυς Ζήνα στο «X-Factor»
TAGS