Χαμός! Η Ναταλία Γερμανού από τα νεύρα της αποκάλυψε δημοσίως το διαζύγιο του Μανίκα - Σε αμηχανία ο συνεργάτης της!

Χαμός! Η Ναταλία Γερμανού από τα νεύρα της αποκάλυψε δημοσίως το διαζύγιο του Μανίκα - Σε αμηχανία ο συνεργάτης της!
Με όχι και τόσο καλή διάθεση εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της. Η παρουσιαστρια όσο και να ήθελε να το κρύψει, το κοινό που την ακολουθεί και την αγαπά το κατάλαβε αμέσως!

Η παρουσιάστρια μαζί με το πάνελ της σχολίαζαν τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για τον Διονύση Σχοινά στις οποίες η ίδια έλεγε πως είναι πολύ χαρούμενη που έχει δουλειά και δεν την πειράζει που δεν τον βλέπει πολύ, αλλά την νοιάζει που πηγαίνει καλά! Με αφορμή αυτό ο Γιώργος Μανίκας σχολίασε: "Είναι καλό να δουλεύουν και οι δύο σε ένα σπίτι...", έτσι λοιπόν με έντονο ύφος η Ναταλία του είπε: "Είναι ασχετο αυτό που λες! Τι; έχεις προβλήματα παρόμοια με την ΠΡΩΗΝ σύζυγό σου και το λες έτσι;". Ο συνεργατης με τεράστια αμηχανία, 'ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιει...

Να σας θυμίσουμε πως δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο Μανίκα να παίρνει διαζύγιο ωστόσο ο ιδιος και η γυναικα του το είχαν διαψεύσει. Σήμερα όμως η Ναταλία, πάνω στα νεύρα της το "κάρφωσε". Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Ντενίση ξέχασε ότι ήταν στον αέρα και μιλούσε στην Σκορδά για τον Λιάγκα: «Πρέπει να τα πηγαίνεις καλά με τον πρώην σου…»

Αντώνια Καλλιμούκου: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με τον Μισόκαλο και ο ρόλος της Μενεγάκη! Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

Η πιο γλυκιά μανούλα! Δείτε που θα πάει η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της τα Χριστούγεννα!