Σάκης Τανιμανίδης: Την \"έπεσε\" στην δημοσιογράφο μόλις τον ρώτησε για τον Μαυρίδη και την κόντρα τους - Απίστευ τη αντίδραση!

Σάκης Τανιμανίδης: Την \
Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι, που λέει και ο λαός!

Όλοι πλέον γνωρίζουμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, αν και έκανε μια τεράστια επιτυχία με το World Party, πλέον δεν μιλιούνται! Το μόνο που δεν είναι ξεκάθαρο είναι για ποιον λόγο έχουν "σκοτωθεί"...

Μπορεί να το ξέρουμε όλοι λοιπόν, ο Σάκης για τους δικούς του λόγους αρνείται να το παραδεχθεί βγάζοντας "τρελό" όποιον δημοσιογράφο τον ρωτάει... Έτσι και χθες λοιπόν, όπου η κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω", βρέθηκε σε παρουσίαση βιβλίου όπου ήταν κι αυτός, και φυσικά τον ρώτησαν για τον Μαυρίδη... Η αντίδραση του ήταν να πέσει πάνω στην δημοσιογράφο, να την αγκαλιάζει και να της λέει: "Θα με ρωτάς για τον κολλητό μου τώρα;" - Ναι! Και μετά ξυπνήσαμε! Πετάει ο γάϊδαρος; Πετάαααει!!!! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έκπληξη! Δεύτερο παιδί για Κώστα Βουτσά – Αλίκη Κατσαβού: Πότε έρχεται ο πελαργός;

Ποιος Σταθοκωστόπουλος; Η selfie της Κατερίνας Καινούργιου που «έριξε» το Instagram – Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!

Ντύνεται νυφούλα; Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για τον γάμο της που μας ξάφνιασε!