Αποκλειστικό! Η αντίδραση της Φρόσως Κυριάκου για το πόρισμα: \"Αυτή και μόνο είναι η αλήθεια...\"

Αποκλειστικό! Η αντίδραση της Φρόσως Κυριάκου για το πόρισμα: \
Σχεδόν 10 μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη και τα ερωτηματικά είναι πολλά! Από την μία η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν οδηγούσε εκείνος το τζιπ και από την άλλη η πλευρά των δύο κοριτσιών που ήταν μαζί του εκείνο το πρωί προσπαθούν με την σειρά τους να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε όλες τις κατηγορίες που δέχονται...

Από την ημέρα όπου η Μίνα Αρναούτη βγήκε από την εντατική του Ευαγγελισμού, συνεχώς κάνει αναρτήσεις στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ξεσπώντας τις περισσότερες φορές για όλες τις ανακρίβειες που ακούγονται ανά διαστήματα μέσα από ψευδή δημοσιεύματα. Από την άλλη η Φρόσω Κυριάκου ειναι εξαφανισμένη και χωρίς κανένας να μάθει τίποτα για εκείνη...

Το Youweekly.gr ωστόσο, επικοινώνησε με άνθρωπο από το πολύ κοντινό της περιβάλλον! Εκείνος μς μετέφερε πως η Φρόσω σωματικά είναι καλά όμως ψυχικά ακόμη δεν μπορεί να συνελθει: "Στην υγεία της είναι καλά, το σοβαρό πρόβλημα ήταν από την αρχή το ψυχολογικό! Δεν μπορεί να βγει από το μυαλό της η σκηνή του απεγκλωβισμού από το τζιπ με τον Παντελίδη και αυτό την βασανίζει καθημερινά. Η ίδια παρακολουθείται από ψυχολογο 1 φορά την εβδομάδα! Καταλαβαίνετε πως αυτό δεν διορθώνεται από την μία μέρα στην άλλη! Έχει εξαφανιστεί από παντού γιατί δέχεται συνέχει απειλές και δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν!", μας είπε χαρακτηριστικά! Ωστόσο πρόσφατα δημοσίευμα υποστήριξε πως η Φρόσω Κυριάκου δέχθηκε μήνυση από την οικογένεια Παντελίδη... Το ίδιο άτομο, που γνωρίζει καλά την υπόθεση μας μετέφερε: "Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο! Δεν έχει έρθει κάτι στα χέρια της οικογένειας και του δικηγόρου της! Αν έρθει θα το αντιμετωπίσουν όπως πρέπει! Αλλά προς το παρόν, δεν ισχύει!".

Επίσης, ντόρος έγινε με το πόρισμα που βγήκε στην δημοσιότητα στο οποίο υπήρξαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ και στο οποίο δεν αναφερόταν πουθενά πως οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης! Το άτομο από τον στενό οικογενειακό κύκλο της Φρόσως Κυριάκου μας αποκαλύπτει και ξεκαθαρίζει για πρώτη φορα: "Ναι το είδα αυτό που δημοσιεύθηκε, δεν έχει να λέει κάτι! Αυτό είναι ένα πόρισμα που περιγράφει τις συνθήκες του τροχαίου, από διάφορους μηχανολόγους μηχανικούς αυτοκινήτων! Φυσικά κι εκείνοι δεν θα μπορούσαν να πουν ποιος είναι ο οδηγός αφού το πόρισμα έδειχνε μόνο τις συνθήκες! Στην δικογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ποιος ήταν ο οδηγός! Όπως και στα αποτελέσματα του DNA όπου δείχνει πως οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης! Όλα αυτά που σας λέω είναι στην δικογραφία!", αναφέρει χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο Youweekly.gr.

Πολλοί ωστόσο ισχυρίστηκαν πως η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου συναντήθηκαν κρυφά και τα δύο κορίτσια έχουν και πάλι καλές σχέσεις μετά την απομάκρυνσή τους, έπειτα από το μοιραίο: "Δεν ισχύει αυτό! Τα κορίτσια δεν έχουν συναντηθεί ούτε μία φορά από τότε! Δεν έχουν καμία επαφή! Όσο και για όλα αυτά που γράφθηκαν πως ο δικηγόρος της Φρόσως είναι ενοχλημένος με τις αναρτήσεις και την στάση της Μίνας δεν ισχύει! Ο άνθρωπος δεν την γνωρίζει καν την κοπέλα. Ασχολείται με την πελάτισσά του μόνο...", αποκαλύπτει το ίδιο πρόσωπο στο Youweekly.gr!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι γλυκό! Δείτε πρώτη φορά πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της Τζένης Μπότση – Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αποκλειστικό! Χαμογελάει ξανα η Φαίη Σκορδά – Ο άντρας που είναι στο πλευρό της μετά τον Γιώργο Λιάγκα!

Σαν δυο σταγόνες! Για ψώνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την μητέρα της! Eίναι αχώριστες…