Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Αποχώρηση - βόμβα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Ποιος φεύγει από το πάνελ;

Αποχώρηση - βόμβα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Ποιος φεύγει από το πάνελ;
News 10.12.2016 11:38
Μετά της γιορτές η εκπομπής της Ελένης θα συνεχίσει με μία ηχηρή αποχώρηση από το πάνελ... Η παρουσιάστρια φέτος έχει πολλά άτομα μπροστά από τις κάμερες με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι φορές όπου κάθονται όλοι μαζί, αφού ο καθένας έχει αναλάβει την στήλη του και πότε έιναι, πότε δεν είναι λόγω εξωτερικών γυρισμάτων.

Σήμερα το πρωί, μέσα από το ΣουΚου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως μετά τις γιορτές η παρέα της Ελένης Μενεγάκη θα είναι κατά ένα μέλος μικρότερη και αυτό γιατί η παραγωγή επιθυμεί αυτή την αποχώρηση και όχι ο ίδιος ή η ίδια. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θέλησε πριν γίνει η σχετική ανακοίνωση του καναλιού να αποκαλύψει το όνομα, ωστόσο μυστήριο είναι καθώς η παρουσιάστρια δεν θέλει και δεν ζήτησε να αποχωρήσει το συγκεκριμένο πρόσωπο...

Όλα δείχνουν πως η μεγάλη πτώση στην εκπομπή της Ελένης οδήγησε την παραγωγή να "μικρύνει" το πάνελ και τα έξοδα για την εκπομπή της παρουσιάστριας, όπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά γραφεία... Ωστόσο το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε την σχετική ανακοίνωση. Οι δικές μας πληροφορίες πάντως λένε πως είναι...άντρας! Δείτε παρακάτω:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Επιστήμης, της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη (Βίντεο)

Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα τραγουδίστρια! Κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια και στήριξη από τον κόσμο!

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κοντομηνά! Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του με την Αμερικανίδα σύντροφό του!
Share