Αντώνης Κανάκης: Εξιτηρίο για την σύντροφό του Επιστήμη με την μπέμπα τους - Δείτε τα πλάνα! (Βίντεο)

Αντώνης Κανάκης: Εξιτηρίο για την σύντροφό του Επιστήμη με την μπέμπα τους - Δείτε τα πλάνα! (Βίντεο)
Κάτω υπό άκρα μυστικότητα έγινε η διαδικασία τοκετού της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη, Επιστίμης, στο μαιευτήριο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr: Αποκάλυψη! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Επιστήμης, της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη (Βίντεο)

Ο παρουσιαστής ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό και τρεις μέρες δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της. Ωστόσο το νοσοκομείο είχε γίνει φρούριο, με όλο το προσωπικό να είναι σε γρήγορση. Ο τελευταίος όροφος ήταν κλεισμένος, όπου εκεί ακούστηκε και το πρώτο κλάμα της νεαρής κυρίας Κανάκη και ο Αντώνης είχε πάρει δρακόντεια μέτρα ώστε να μην βγει καμία πληροφορίες προς τα ΜΜΕ...Δείτε παρακάτω.....

Η κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά", ήταν τρεις ολόκληρες μέρες έξω από το μαιευτήριο όπου περίμεναν να εξασφαλίσουν αποκλειστικά πλάνα από την έξοδο του ζευγαριού. Εκεί ήταν και ο καλός φίλος και συμπαρουσιαστής του Αντώνη Κανάκη από τους "Ράδιο Αρβύλα", Χρήστος Κιούσης. Το ζευγάρι έφυγε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείο με ένα άλλο τζιπ, όχι αυτό του παρουσιαστή και πήγαν στο σπίτι του Αντώνη για να ξεκουραστούν! Δείτε τα πρώτα πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί (στο 1:00 λεπτό είναι τα πλάνα από την έξοδο):
[jwplayer_youtube src="uMRx0_Ll7zg"]

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ! Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια εξομολόγηση για τον Παντζόπουλο – «Έχω τον άντρα μου δίπλα…»

Δεν θα πιστεύετε ποια θα έκανε τον ρόλο της «Βούλας» στην «Μουρμούρα» αλλά αρνήθηκε…

Δείτε ποια πήρε την θέση της Μενεγάκη στην φωταγώγηση δέντρου! Γιατί απέρριψαν την παρουσιάστρια;