Αποκλειστικό: Η Σία Κοσιώνη μιλάει για πρώτη φορά για τον άντρα της ζωής της:\"Θα πρεπει να αγαπώ πολυ τον άνθρωπο που...

Αποκλειστικό: Η Σία Κοσιώνη μιλάει για πρώτη φορά για τον άντρα της ζωής της:\
....με χαλαρώνει", λέει η Σία Κοσιώνη στην πρώτη συνέντευξη της που μιλάει για τα προσωπικά της. "Δεν μου ειναι απλό να χαλαρώνω. Παρολαυτά το επιζητώ, κι εδώ έρχεται η αντίφασή μου. Θα πρεπει να αγαπώ πολυ τον άνθρωπο που με χαλαρώνει ή θα πρέπει να είναι φοβερά ταλαντούχος", λέει η Σια Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ.
Η anchorwoman του ΣΚΑΙ, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, για πρώτη φορά αποκαλύπτει πράγματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, ιδιαιτέρως την σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη.
"Δεν ειμαι μονο anchorwoman, ειμαι σύντροφος, ειμαι κόρη, ειμαι νοικοκυρά. Οπωσδήποτε οι δόσεις είναι πολύ μικρότερες από το επαγγελματικό κομματι, αλλά δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά και παράλληλα να λες ότι θα έχεις τέλεια οικογένεια και θα είσαι τέλεια νοικοκυρά."
Η Σία Κοσιώνη μπορεί να μην λέει στην συνέντευξη το όνομα του συντρόφου της, αλλά είναι η πρώτη φορα που παραδέχεται δημόσια οτι είναι σε σχέση, με τη λεξη ...σύντροφος.
Το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ κυκλοφορεί με εξώφυλλο την Σία Κοσιώνη και συνοδεύει την έκδοση της κυριακάτικης Καθημερινής.
Και να θυμίσουμε και κάτι άλλο, στους κλόουν της δημοσιογραφίας να ακολουθήσουν τη σχολη του youweekly.gr κι όταν δημοσιογράφοι έχουν κάνει τον κόπο να βγάλουν ειδηση, καλό ειναι, οταν αναπαράγουμε τη δουλειά τους να λέμε την πηγή που πήραμε την ειδηση. Οπως κάνει δηλαδη και το site που δεν είναι τυχαία το νουμερό ΕΝΑ γυναικείο site στην ΕΛΛΑΔΑ, το youweekly.gr με 1.850.000 μοναδικούς επισκέπτες για το μήνα Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση του μετά την αποχώρηση του από το πάνελ της Μενεγάκη και ο λόγος που έφυγε!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε με ποιον Έλληνα τραγουδιστή θα περάσει τα Χριστούγεννα-Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

Μένιος Φουρθιώτης: «Ξέσκισε» δημοσίως το Νίκο Μουτσινά για τα…μονοψήφια νούμερα! Ποιος ο ρόλος της Στεφανίδου;