Η \"επιβεβαίωση\" του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την αποχώρηση από την Ελένη Μενεγάκη!

Η \
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή τους το Σαββατοκύριακο πέταξε μία βόμβα, ότι μετά τις γιορτές κάποιος από το πάνελ της Μενεγάκη θα αποχωρήσει, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον λόγο και το όνομα του δημοσιογράφου όπου θα φύγει...

Το Youweekly.gr, που κάνει πάντα ρεπορτάζ, σας ενημέρωσε ότι αυτό το άτομο που θα αποχωρήσει είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Τα σενάρια είναι πολλά για την αιτία που αποχωρεί και το κανάλι δεν έχει βγάλει καμία επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή αυτή. Το σίγουρο είναι, σε πρώτη φάση, ότι η κακή συμπεριφορά του δημοσιογράφου - μοντέλου, ανάγκασε τους υπεύθυνους του καναλιού μετά από πολλές συστάσεις να τον απομακρύνουν!

Την αποχώρηση του φυσικά επιβεβαίωσε κι εκείνος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, καθώς την ώρα όπου η Ελένη Μενεγάκη έκανε την εκπομπή, εκείνος έφτιαχνε πρωινό στο σπίτι του. Δηλαδή, όχι μόνο δεν εμφανίζεται πλέον στο πάνελ, δεν πηγαίνει καν στο κανάλι... Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:



καλημέρα και καλή εβδομάδα #eatwalk #yogurt #omiostasis #fitnescoaching #banana #greekoil


A photo posted by dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou) on





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Rising Star: Η βαρεμάρα και το ύφος καρδιναλίων του Γιώργου Λιάγκα που χαντάκωσε το show…

To τόλμησε! Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει πως είναι πλέον η κοιλιά της (Photos)

Έτσι τον τρελαίνει! Η Μενεγάκη αποκάλυψε το μυστικό της για να είναι ο Παντζόπουλος κολλημένος πάνω της: «Πώς να μην είναι ερωτευμένος μαζί μου όταν…»