Αποκλειστικό! Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Αποκλειστικό! Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!
Το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία όπου θέλει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τη νέα σεζόν!

Μάλιστα, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα την απόφαση αυτή την πήρε το ίδιο το κανάλι αφού υπήρξε έντονος προβληματισμός με την απότομη και ανάρμοστη συμπεριφορά του μοντέλου - δημοσιογράφου! Κάποια επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, ωστόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν εμφανίζεται πλέον στην εκπομπή της Ελένης, παρά μόνο συγκεκριμένες μέρες με εξωτερικά λινκ...(Διαβάστε εδώ τι έκανε)

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με στενό φιλικό πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος μας μετέφερε: "Δεν θέλει να μιλήσει για το θέμα! Ότι είναι να ανακοινωθεί ή να ειπωθεί θα γίνει στην ώρα του! Ο Δημήτρης είναι καλά και όταν είναι κάτι επίσημο θα το μάθετε όλοι!", μας είπε χαρακτηριστικά! Από την άλλη το γνωστό μοντέλο είναι εξαφανισμένος από παντού, πέρα από κάποιες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, αφού γνωρίζει για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και δεν θέλει να δώσει καμία έκταση στο θέμα... Οπότε, περιμένουμε την ανακοίνωση του καναλιού!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τέλος το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» -Ποια παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει την Σπυροπούλου;

Δεν έχει προηγούμενο! Ελληνίδα τραγουδίστρια ειρωνεύεται τον θάνατο του Παντελίδη δημοσίως – Το κείμενο ντροπής που προκάλεσε αντιδράσεις!

Έκπληξη! Δείτε για πρώτη φορά τα πρόσωπα των παιδιών της Blake Lively και του Ryan Reynolds – Τα πιο όμορφα που έχετε δει!