Σε διαστάσεις γηπέδου! Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζεται στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της

Σε διαστάσεις γηπέδου! Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζεται στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της
Τρίβαμε τα μάτια μας! Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου φημίζεται για το γούστο της και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Η παρουσιάστρια δεν φροντίζει μόνο η εξωτερική της εμφάνιση να είναι στην τρίχα, αλλά και ο προσωπικός της χώρος.(Δείτε εδώ με ποια φιλιέται ο πρώην της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος) Βγαλμένο από παραμύθι είναι το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου, εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η παρουσιάστρια του "Ε" δημοσίευσε ένα ενσταντανέ από το στολισμένο σαλόνι της το οποίο μας άφησε άφωνους.(Δείτε εδώ το στολισμένο σπίτι της Στεφανίδου)

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αυτό που ξεχωρίζει, ενώ απαρατήρητα δεν περνάνε τα χαλιά και οι κουρτίνες που "φωνάζουν" από μακριά πολυτέλεια. Αν και είναι το πατρικό της, η Κατερίνα φρόντιζε να το διακοσμήσει με το προσωπικό της γούστο, γι΄αυτό και έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για εκείνη. (Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε σε ποιο μέρος του εξωτερικού θα περάσει τα Χριστούγεννα!)Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν βροχή, αφού το σπίτι της είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει. Δείτε το και θα καταλάβετε.



Στο πατρικό μου...κάτω απ το χριστουγεννιάτικο δέντρο αγκαλιά με την αγάπη μου...ευτυχία! ?? #feelingblessed #familymoments❤️ #xmasmood #homesweethome #myfamilymylife #christmasspirit ✨ Καλό βράδυ σε όλους !


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις






Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Η Σκορδά κάρφωσε τη Σταμάτη για τη σχέση της: «Υποψιάζομαι με ποιον είσαι. Είναι…»

Δύσκολες ώρες! Στο πένθος η οικογένεια του Χρήστου Μενιδιάτη

Rising Star: Η στημένη Βανδή, ο «χαμένος» Μακεδόνας και η κακή αντιγραφή του Μάστορα! Ο πανικός που οδήγησε σε λάθη…