Αποκλειστικό! Ο Πάνος Καλίδης μας υποδέχεται στην τριώροφη μονοκατοικία του στην Γλυφάδα!

Αποκλειστικό! Ο Πάνος Καλίδης μας υποδέχεται στην τριώροφη μονοκατοικία του στην Γλυφάδα!
Με νέο σουξέ που φέρει τον τίτλο «Γύρω γύρω όλοι» και µοναδικός οικοδεσπότης, ο Πάνος Καλίδης υποδέχτηκε το Youweekly.gr στο νέο του σπίτι στην Άνω Γλυφάδα και µοιράστηκε τις σκέψεις του για όσα βιώνει ως σύντροφος, πατέρας αλλά και καλλιτέχνης.

Μια υπέροχη τριώροφη µονοκατοικία κλασικής αισθητικής, λουσµένη στο φως, εκεί όπου µέχρι πριν από µερικά χρόνια αντηχούσε στους τοίχους της η σπάνια λαϊκή φωνή της πρώην ιδιοκτήτριάς του, της Λίτσας Διαµάντη, είναι το νέο «καταφύγιο» της οικογένειας του Πάνου Καλίδη και της Λεάννας Μάρκογλου. Ένας χώρος «γεµάτος» από το πρωί µέχρι το βράδυ µε τα γέλια και τις φωνές του Άρη, της Δήµητρας και της Νίνας, των τριών παιδιών που ολοκληρώνουν την ευτυχία του ζευγαριού που µετρά πλέον 11 χρόνια... παρόλο που ακόµα δεν έχει επισηµοποιηθεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Σ’ ένα τόσο άνετο και φωτεινό σπίτι στο κέντρο της Γλυφάδας, είναι λογικό κάθε µέλος της οικογένειας Καλίδη να έχει βρει τις ανέσεις του και να τις απολαµβάνει. Στο –υπό διαµόρφωση– υπόγειο έχει ήδη ξεκινήσει, µάλιστα, να φτιάχνεται ένα mini studio, ώστε εκείνος να περνάει πολλές ώρες εκεί ηχογραφώντας και ακούγοντας τραγούδια µαζί µε τους συνεργάτες του. (Δείτε παρακάτω τη συνέχεια)

Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα και το τεράστιο σαλόνι µε τον λευκό, άνετο καναπέ και την κλασική τραπεζαρία, ενώ ιδιαίτερα αγαπηµένη γωνιά του τραγουδιστή είναι το ενυδρείο που το περιποιείται προσωπικά και φωτογραφίζεται µπροστά σε αυτό . Ένας χώρος όπου περιµετρικά «στολίζεται» από επιβλητικές τζαµαρίες µε ξύλινα σκαλιστά κουφώµατα. Ο τρίτος όροφος φιλοξενεί την κρεβατοκάµαρα του ζευγαριού µε το prive µπάνιο και την άνετη γκαρνταρόµπα, καθώς και τα παιδικά δωµάτια.

Είναι γεγονός ότι σε κάθε ελληνικό σπίτι –έτσι και στο συγκεκριµένο– τους κανόνες τους βάζουν τα παιδιά. Ο λόγος για τη Δήµητρα, τη Νίνα και τον Άρη Καλίδη, που –όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες– έχουν εξασφαλίσει τα πιο όµορφα και... πολύχρωµα δωµάτια για να παίζουν και να ξεκουράζονται. «Όλα είναι ενέργεια, η ίδια η ψυχή µας είναι ενέργεια!» εξηγεί η σύζυγος του τραγουδιστή και make up artist Λεάννα Μάρκογλου, που αναµφισβήτητα η θετική της αύρα ξεχειλίζει στο «παλατάκι» τους.


Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί Τετάρτη 21/12, μόνο με 1,5€


Τατιάνα Στεφανίδου: Σε πυρετό προετοιμασιών για το ρεβεγιόν! Αποκλειστικές φωτογραφίες…


Θα ξετρελαθείτε! Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα με τον άντρα της που έκανε θραύση στο Instagram – Όλα τα λεφτά το δέντρο


Είναι επίσημο! Λαμπερός γάμος για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μες στις γιορτές -Ο λόγος για…