Αποκλειστικό! Η πρώτη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά μετά το διαζύγιο! Τα χωριστά Χριστούγεννα και η ευχή της για το 2017!

Αποκλειστικό! Η πρώτη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά μετά το διαζύγιο! Τα χωριστά Χριστούγεννα και η ευχή της για το 2017!
Η νέα σελίδα που γύρισε η παρουσιάστρια στη ζωή της μετά την κοινή απόφαση που πήρε με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, έχει κόστος -κυρίως συναισθηματικό- και όσο και εάν το είχε υποψιαστεί, το συνειδητοποιεί τώρα που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις μία-μία όπως βέβαια και την αλήθεια τους. Μια από αυτές και τα πρώτα Χριστούγεννα, που η οικογένεια μετά από έξι χρόνια θα περάσει χωριστά. Εκείνος στην Αθήνα με φίλους και η Φαίη με τους γιους τους, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς.

Η παρουσιάστρια με την ευγένεια που τη διακρίνει ως άνθρωπο και την οικειότητα που επιτρέπει η γνωριμία μας, δεν αρνήθηκε να μοιραστεί με το Youweekly.gr τα συναισθήματα της για τις ξεχωριστές αυτές γιορτές, που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να μείνουν αξέχαστες στους απόλυτους πρωταγωνιστές της ζωής της. Τα δύο χαμογελαστά και ευτυχισμένα αγόρια που έχω απέναντί μου, τον κουρνιασμένο στην αγκαλιά της Δημήτρη και τον υπέροχο Γιάννη που ως «φύλακας-άγγελος» της κρατά σφιχτά το δεξί χέρι, στα δάχτυλα του οποίου δεν υπάρχει πλέον η βέρα, καθώς πλέον είναι φυλαγμένη σε ένα τόσο δα κουτάκι ως ενθύμιο μιας παραλίγο ευτυχίας...Διαβάστε παρακάτω τι είπε η παρουσιάστρια στο Youweekly.gr:

Εσένα, πάντως, σου έφερε ως δώρο και νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ένα υπέροχο ξεκίνημα σε ένα νέο τηλεοπτικό προσωπικό σου στοίχημα. Βλέποντας καθημερινά τα τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το «Πρωινό» νιώθεις δικαιωμένη;
H αγάπη του κόσμου, Γιώργο μου, πάντα με συγκινεί. Αυτό που κάνω το αγαπώ πάρα πολύ, αλλά τα συμπεράσματα πάντα για κάθε χρονιά είναι καλό και φρόνιμο να τα βγάζουμε στο τέλος της χρονιάς, γιατί είναι ένας αγώνας που δίνουμε κάθε μέρα. Σαφώς και είχα άγχος φέτος όταν ξεκινούσαμε, αυτή είναι η αλήθεια και δεν θα το κρύψω. Ειχα πολύ άγχος, ήθελα πάρα πολύ να πάει καλά η εκπομπή! Είμαστε πολύ δεμένη σαν ομάδα, το αγαπάμε αυτό που κάνουμε και χαιρόμαστε για τη στήριξη του κόσμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε αλλά ότι προσπαθούμε ακόμα περισσότερο.

Ολοι οι ανθρωποι σκεφτόμαστε θετικά στο κατώφλι κάθε νέας χρονιάς. Αλήθεια, είσαι έτοιμη για τις εκπλήξεις που θα φέρει το 2017;
Γενικά είμαι αισιόδοξη από τη φύση μου και αυτό που λες όντως ισχύει. Στο τέλος κάθε χρονιάς λες άντε να φύγει και να έρθει η καινούρια, την οποία όλοι μας περιμένουμε και ελπίζουμε να είναι καλύτερη και διαφορετική. Πέρα από τις εκπλήξεις, εγώ εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία. Είναι πολύ σημαντική η υγεία και το συνειδητοποιώ καθημερινά εδώ κι ένα χρόνο που ως πρέσβειρα του Μake A Wish βρίσκομαι εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Ποια Χριστούγεννα δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
Από τη χρονιά που ήρθαν στη ζωή μου ο Γιάννης και ο Δημήτρης και έχουμε και τους δύο είναι και θα είναι πάντα τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Φαίης Σκορδά στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 21/12, μόνο με 1,5€


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:


Αποκλειστικό! Ο Πάνος Καλίδης μας υποδέχεται στην τριώροφη μονοκατοικία του στην Γλυφάδα!


Τατιάνα Στεφανίδου: Σε πυρετό προετοιμασιών για το ρεβεγιόν! Αποκλειστικές φωτογραφίες…


Είναι επίσημο! Λαμπερός γάμος για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μες στις γιορτές -Ο λόγος για…