Καιρός ήταν! Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για...ψεύτικη είδηση!

Καιρός ήταν! Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για...ψεύτικη είδηση!
Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί! Ο δρόμος της παραπληροφόρησης και της αναπαραγωγής αποκλειστικών άλλων, κάνοντας τα δικά σου και καλά είναι πολύ εύκολος, μα φτάνεις στην κορυφή με δουλειά άλλων ή με ψέμματα και κάποια στιγμή είναι θέμα χρόνου να γίνει ρεζίλι...

Έτσι κι έγινε... Τόσο καιρό δεν βρέθηκε ένας να τους τα πει, όμως όταν το σχοινί τεντώνει κάποιος του φέρνει σε τάξη! Να σας θυμίσουμε, πως η εκπομπή της Καινούργιου και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Βυθούλκας από το πάνελ της, είχε κάνει μια -και καλά- αποκάλυψη πως η Ελεονώρα Μελέτη είχε σχέση παλιά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (Δείτε εδώ το απόσπασμα)

Αυτό φυσικά από την στιγμή που ήταν ψέματα δεν πέρασε έτσι! Άρα αυτό το λάθος αναγκάστηκαν να το ανακαλέσουν δημοσίως και να ζητήσουν συγγνώμη, έπειτα από την ενόχληση της Ελεονώρας Μελέτη! Φυσικά αυτό δεν το έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής, που μάλλον κοιμόταν στην καρέκλα της, αλλά η Τζωρτζέλα αφού είναι η πιο έμπειρη για να χειριστεί κάτι τέτοιο! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξαναχτυπά! Τι αποκαλύπτει για Μενεγάκη, Κοντομηνά και Λαζόπουλο; Θα ξαφνιαστείτε…

Η αποκάλυψη του Ρέμου για τον Λιάγκα που θα κάνει…έξαλλη την Σκορδά: «Είχε έρθει Θεσ/νικη και έκανε τρέλες, τώρα που είναι ελεύθερος…»

Επιτέλους! Ο Τανιμανίδης παραδέχθηκε την κόντρα του με τον Μαυρίδη – Τι συνέβη τελικά;