Ευχάριστα νέα για την Ελένη Τσολάκη! Πότε ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Τσολάκη! Πότε ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;
Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τη σχέση αυτή, όλα δείχνουν ότι η Ελένη Τσολάκη ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Παύλου Πετρουλάκη. Την περασμένη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Πιασμένοι χέρι χέρι, χάζευαν τις βιτρίνες και διάλεγαν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ τα τρυφερά ενσταντανέ έδιναν και έπαιρναν. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, αντάλλασσαν καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παρουσιάστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

«Η αλήθεια είναι ότι την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω για μένα. Αλλά δεν θα έλεγα ψέματα ότι δεν είμαι σε μια σχέση, αν ήμουν. Όμως, για να φτάσεις στο σημείο να χαρακτηρίσεις κάτι ως σχέση, πρέπει να έχεις κάνει μια διαδρομή και να είσαι σίγουρος γι’ αυτό που νιώθεις», είχε δηλώσει παλαιότερα η τσαχπίνα Θεσσαλονικιά, η οποία συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης με τον σύντροφό της. Παράλληλα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να περάσει τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη, γενέτειρα της παρουσιάστριας, αφού εκείνη το έχει έθιμο τέτοιες ημέρες να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της.

Γάμος μέσα στο 2017! «Αρραβωνιαστήκαμε, Ελένη; Τι βλέπω, Ελένη; Μονόπετρο είναι αυτό; Ένα χειροκρότημα στο κορίτσι μας, έχουμε ευχάριστα, μη μας τα πεις αλλά μπράβο!» Αυτά και άλλα πολλά έλεγε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελένη Τσολάκη λίγο καιρό νωρίτερα που την είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έχει ήδη γίνει το επόμενο βήμα στη σχέση της μυστικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος φαίνεται να μην αργεί για την παρουσιάστρια του «Happy Day, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο μέλλων γαμπρός γνώρισε και τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1,5€


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:


Η αποκάλυψη του Ρέμου για τον Λιάγκα που θα κάνει…έξαλλη την Σκορδά: «Είχε έρθει Θεσ/νικη και έκανε τρέλες, τώρα που είναι ελεύθερος…»


Απίστευτο περιστατικό στο πάρτι του Ant1! Πλακώθηκε ο Κωνσταντινίδης με την σύζυγό του μπροστά στις κάμερες! (Βίντεο)


Καιρός ήταν! Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για…ψεύτικη είδηση!