Φινάλε για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια -Το μήνυμά και οι τίτλοι τέλους στην εκπομπή της

Φινάλε για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια -Το μήνυμά  και οι τίτλοι τέλους στην εκπομπή της
Με ένα μήνυμά της αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, αλλά και όλους τους συνεργάτες της που βοήθησαν στο να βγει η εκπομπή που παρουσίαζε στον αέρα. Ο λόγος για την Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία παρουσίαζε το τελευταίο διάστημα το TV Quiz στον ΑΝΤ1.(Αποκλειστικό! Δύο κεντρικές παρουσιάστριες στον Alpha απλήρωτες από πέρυσι! Τι συμβαίνει στο κανάλι;)

"Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος και περιμένω με πολλή μεγάλη αγωνία να ανοίξει ένας καινούριος!! Τελευταία εκπομπή μας σήμερα στο Tv Quiz και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βοήθησα και εγώ μέςα από την παρουσίαση της εκπομπής να κερδίσουν πολλοί άνθρωποι τόσα χρήματα! Για τις επόμενες μέρες θα ξεκουραστούμε και θα επανέλθουμε στις αρχές Ιανουαρίου με κάτι νέο , διαφορετικό και ανανεωμένο! Καλές γιορτές σε όλους και να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε !! Φιλιά πολλά !!", έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook.


Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Πένθος! Έφυγε από την ζωή σπουδαία ηθοποιός!

Αποκλειστικό! Δύο κεντρικές παρουσιάστριες στον Alpha απλήρωτες από πέρυσι! Τι συμβαίνει στο κανάλι;

Τα «καρφιά» της Χατζηβασιλείου για το «Πάμε Πακέτο»: «Αμφιβάλλω αν γνωρίζει ο Κοντομηνά την πρωτιά της εκπομπής! Θα έπρεπε να απαιτήσω περισσότερα…»