Στέφανος Κωνσταντινίδης: Μίλησε στην Καινούργιου μετά το ρεπορτάζ της για δήθεν καβγά με τη γυναίκα του: \"Δεν παίζουν με αυτά...\"

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Μίλησε στην Καινούργιου μετά το ρεπορτάζ της για δήθεν καβγά με τη γυναίκα του: \
Σάλο προκάλεσε χθες το αναληθές ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που ανέφερε πως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η γυναίκα του πλακώθηκαν στο πάρτι του ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος μιλώντας αποκλειστικά στο Youweekly.gr, ξεκαθάρισε την κατάσταση. (Δείτε εδώ τι είπε). Μάλιστα χθες το βράδυ βρέθηκε στο πάρτι του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε στην κάμερα της Καινούργιου. Αν και το βλέμμα του ήταν όλα τα λεφτά, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους λέγοντας πως "στεναχωρήθηκα γι΄αυτά που ακούστηκαν για τη γυναίκα μου.

Δεν μπορείς να παίζεις με αυτά. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η κακιά στιγμή και το νεαρό της ηλικίας της". Μάλιστα μετά φρόντισε να λύσει τις διαφορές του με την ρεπόρτερ της εκπομπής, την οποία στο παρελθόν ο Στέφανος την είχε κακοχαρακτηρίσει λέγοντας πως αυτή είναι η δημοσιογραφία της γαλότσας. Δείτε μετά το τέλος του βίντεο τις δηλώσεις της Καινούργιου δείνχοντας να μην βάζει μυαλό "Κακώς στεναχωριέται τόσο εύκολα. Εγώ δηλαδή που με σταυρώνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μέχρι και για τον αέρα που αναπνέω τι πρέπει να κάνω". Δείτε τι άλλο δήλωσε η Καινούργιου στο παρακάτω βίντεο.


Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Απολαυστικό! Η Ρωσίδα διαγωνιζόμενη που ξετρέλανε τον Ρουβά και άρχισε να χορεύει στο πλατό


Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Επισκέφθηκαν ξανά ιδιωτικό θεραπευτήριο -Τι συνέβη;


Είναι πλέον επίσημο! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! H ηθοποιός παραδέχτηκε τη σχέση της στην κάμερα